status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Bandicoot
    Na végeztem a chapter 1-el. Nekem 8óra 40 perc kellett, igaz ebben van vagy 1 óra peca meg flipperezés, de ennyi az annyi ha valaki felfedezget mindent, és csinálja a mellékes küldetéseket beleértve a vadászatokat,és minden egyebet.
    És még így sincs ez az első placc kimaxolva, a megtalált dungeonban egy igendúrva ellenfél várt akihez majd soookkal sokkal késöbb kell visszajönni, cirka 1 másodperc voltam neki csapatostul....
    Eddig nagyon faja a stuff, amibe bele tudnék kötni az tényleg a teknó,ennek a látványnak a pro-n natív 4k 60fps-el kéne lazán futni a highon beállításon is. Kicsit recés, kicsit homály tud lenni ez van. Néha viszont kifejezetten szép,sokat dob azt art rajta és az animok. Illetve még egy apróság, a HUD-ot kár hogy csak menüből lehet ki/be kapcsolni, amikor nincs harc semmi szükség rá és csak zavar ha fasza képet akarok lőni. De így kb ennyi. Eddig patent nagybetűs FF játék. És a monumentális dögök is iszonyatosak,rendesen Dragons Dogma érzés küzdeni velük. Faja