status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Bandicoot
    No. Másfél óra után eddig azt mondom ez nagybetűs Final Fantasy bizonyos elemeiben bizonyos elemeiben pedig egy modernizáltabb stuff ami jót tett neki. Szokásos japó húzások mellékes dolgok megvannak (például főzőcske), tetszetős. Azt hogy ratyi lenne bármely karakter azt el lehet felejteni abszolút nem (najó talán a fotós szöszigyerek, bár az is inkább infantilis), sem a szövegük sem a viselkedésük hangjuk de még kinézetük sem hajaz erre. A párbeszédek is jók,miközben mászkálunk egyfolytában szurkálódnak a társak, a fotós random fotókat lő, tippeket adnak nekünk, pofáznak random sztorikat, lereagálják a környezetet (de még az elkészített fotókat is ami amúgy jópofa fícsör a fotós random képeket csinál amit esti pihinél végig lehet nézni,szelektálni, vannak jó képek néha).
    Igazából ebben a másfél órában javarészt bóklásztam harcoltam kutakodtam,ahogy nézem nem lesz gond a mérettel már most van vagy 4 mellékküldetésem + vadászatok és akkor még tovább sem indultam az első helyszínről. Nagyon faja az egész eddig tetszik remélem így is marad. Rengeteg dolgot amit a XIII-ban és mellékszálaiban hiányoltunk FF fanok, meghallgatásra találtak és most itt van. Nem egy full lineáris cséphadarás az egész, élmény a felfedezés a térkép pedig hatalmasnak tűnik.:)

A teknó oldalába bele lehet kötni a dolognak az animációk nagyon korrektek ahogy a fény játékok is viszont a terep főként látótáv tekintetében (én a 30fps - jobb graf módban tolom) azért hagy kívánnivalót maga után néha. Az ellenfelek ugyanakkor akárcsak a saját karaktereink nagyon korrektül kidolgozottak.
    Hosszú lesz ez a pár szabadnap...
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.11.29. 22:11:07