status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totya42
    Na lepörgött az IW kampánya. A második fele már nem volt annyira unalmas, de így is összességében rendkívül átlagos és felejthető lett.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A karakterek elképesztően felejthetőek, sablonosak, semmit mondók voltak. Sokat elárul róluk, hogy az egyetlen valamennyire is karakteres szereplő az Ethan, a robot. A Kit Harington által alakított főgonosz a legsemmilyenebb. Az alakítása is gyenge volt, bár annyira semmilyenre írták a karaktert, hogy valószínűleg más sem tudott volna többet kihozni. Az az abszolút semmit mondó, nulla kinyírása meg szavakba önthetetlenül gyenge volt.
    A mellékküldetések abszolút csak töltelékek. Semmit nem adnak hozzá az amúgy is nulla töltelék sztorihoz és semmilyen befolyással nincsenek semmire sem. Nélkülük viszont elképesztően rövid a kampány, de még így is soknak fog tűnni, mert annyira átlagos.
    A zombi része sem tetszett. Szerintem a Treyarc-os zombi sokkal jobb, de még a Sledgehammer exo zombija is sokkal jobb volt. Ráadásul vagy bugos a matchmakeingje vagy nem játssza a világon senki sem, mert egyszerűen képtelen randomokat találni. Bugos is sajna, 27-es kör felett lehet imádkozni mikor dob ki és persze xpt sem ad olyankor. Nagyon gyenge lett szerintem.
    A multi részéről meg mindent elmond, hogy leaderboard, combat record, emblem editor még nincs, de már lehet venni supply dropokat igazi pénzért. De a legnagyobb baja az a netkód. Eszméletlen inkonzistens. Legtöbbször olyan jelkésés van, hogy esélyed nincs nyerni. De az sem túl élvezetes mikor az ellenfélnek csinálja ugyanezt és neked elég mellé lőni egy fél golyót akkor is beadja a killt. Ráadásul az IW-től kapni ilyen szar netkódot az felér egy hideg zuhannyal. Az egyetlen dolog, amit eddig jól tudtak az a netkód. Bármilyen ipari hulladék is volt a Ghosts, de a netkódjával nem volt gond.
    Az a durva, hogy én aztán tényleg CoD fan vagyok, de az Infinite Warfare olyan csalódás, hogy megér egy: 'soha többé CoD/10-et'.
    Sokkoló volt látni a creditsnél, hogy mennyi stúdió dolgozott ezen, úgy 5-nél feladtam a számolást. 3 év fejlesztési idő több, mint fél tucat fejlesztő csapattal és ennyit tudtak összehozni. Egy unalmas kampányt, egy még unalmasabb zombit és egy nem működő multiplayert. És igazából az MWR sem menti meg, mert azzal anno annyira sokat játszottunk, hogy szebb grafika ide vagy oda, de már nem köt le tök ugyanaz.