status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Bandicoot #63678 A hekkelés ami szintén az 1 gombnyomásos kategória,esetleg azzal megspékelve hogy elérhetetlen helyre tesznek egy boxot amit a kis távirányítású cuccal el kell érni...És ennyi zéró itt ki is merült. Mindent 1 nyomásra megcsinálsz.
A legnagyobb hekkelési kihívás: Hogyan juss be valahova. Amire rögtön ott van bármely megoldás. Beküldöd a kerekes kütyüd. vagy véletlenül pont ha nincs hely ahol be tud menni mindig áll egy targonca vagy liftes kocsi a közelben...Ejha..
De tényleg nem értem a gunplay-t se miért kellett levinni ilyen gagyi szintre ahogy a járműveket sem.
Az üldözéseknek sincs semmi hangulata sem tétje. A legnagyobb kihívás ha maximális kőrözöttség mellett jön a páncélmellényes mókus aki még azt is kibírja ha 5ször szó szerint a fedetlen pofájába lősz shotgunnal...Az AI is kritikán aluli.
Én ezt az 1 gombos zérókihívásos hackelgetést nem tudom hosszútávon úgy élvezni hogy a játék fő elemei olyan szintre vannak butítva amint még egy 8 éves gyerek is elgondolkodik nem nőtte-e már ki...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.11.23. 19:35:10