status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Soha nem azt mondtam, hogy egy átlag user csak 5-6 játékkal játszott, hanem hogy ennyi játéka van. És ezt sem én mondtam, hanem egy korábbi cikk már szólt erről. Ha van egy lemez, amit megvettél, végigjátszottad és eladtad, az már nem a tiéd, vagyis egy jó akció még szólhat neked, mert esetleg azt mondod, "egye fene, ennyiért már megéri a digitálisat lehúzni".
Amúgy 500+ ismerősöm van PSN-en, 10-20 %-uk, ha játszik, annak is kétharmada CoD, GTA Online. Az achievement-eken is az látszik, hogy a legtöbb játéknak a 10 %-át ha kivitték, még egy olyan játéknál is, mint a TellTale-féle sorozatok, világosan látszik, ahogy fejezetről fejezetre lemorzsolódnak a játékosok, vagy félreteszik.
Szerintem milliós nagyságrendben vannak, akik a CoD miatt megvették a konzolt és teljesen érdektelenek minden más iránt. XBOX-os ismerősöm is van, aki a Horizon miatt vette meg és ott meg is állt, még szerzett mellé egy CoD-ot, esténként eltölt egy órát egyikkel vagy másikkal és csáo.
Mi feljövünk ide 10-20-an kommentelni meg olvasni, esetleg még 100 read only, a másik tízezer meg, aki vett konzolt, alig játszik, csak 1-2 favoritja van és abba teszi az óráit. Függők vagyunk, ez a helyzet, azért nem tudjuk ezt elképzelni.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.11.23. 15:11:52