status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #63220
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak neked. Mert csak. :)
    Vannak szegények igen, én se üveggolyóban nőttem fel.
    Akik nem tudnak venni játékokat, azoknak nem is telik internetre meg konzolra meg pc-re.
    Akiknek csak hardver van, azok szándékosan nem vesznek, warez pl.

Ja van blockbuster, de az nem azért söpör el mindent mert így hívják, hanem mert a játékosok azt szeretik, a többség elve érvényesül.

Ha én keresek max 70k-t és minden hónapba ha szeretném vehetnék 2-3 játékot, akkor a nálam 6-7x többet keresők hogyne?
    Csak tudniillik, kint persze sok dolog van ami drága, de azok MELLETT ARÁNYOSAN van több.

Érted. Hogy 170 eurobol fizetsz ki 100 euros számlát meg kajálsz 70ért, vagy 1700-ból legyen mondjuk egy luxusélet 1000-1200, de ebből egy család él meg és nem kenyerén meg vizen, akkor súgja meg valaki, nekem hogy meg a szinte semmiből havi akár 3 játék, annak akinek marad HAVI 500 euro annak meg semmi, max évente 5, vagy mennyit írtál. Évente 5 hónap van? 5x kapnak fizetést?

Ja meg igaz megfeledkeztem a drágaságról, hogy mindig a magyarok rendelnek külföldről és nem fordítva.
    Meg nem is lenne ez akkora durranás ha nem kétszínű alakok mondanák ezt, akik pont azt taglalták, hogy miért olcsóbb kint egy ps4 vagy 480.

Egy baj van, sokan megvezethetők, azt hiszik sokan, hogy nekem ezek fontos dolgok. De ez csak eszköz.
    Amit nem lehet tanulni az a tisztelet. :)

Teraflopsokat lehet, ezt nem. :)

Most szívesen cserélnék egy szegény alapbéres külföldivel. Bármikor. :)