status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
>Ezért van probléma
A probléma azért van, mert egy kényszerbeteg agyalágyult hülyebarom vagy, akinek hiába ugatja egy egész topik, hogy állj le, Képtelen vagy rá. Az egyetlen örömöd a tyúkszaros fostos életedben az lenne, ha a tudálékos minden alapot nélkülöző szófosásodban úgy érzed, hogy igazad lenne. Viszont nincs igazad. Tudod miért nincs? Mert fasságokat írsz. Tudod miért írsz fasságokat? Mert nem olvasol semmit. A tanulás, tájékozódás helyett itt baszod el az idődet, és pontosan egyszerű lélek vagy, mint 10 éve. Nem szedtél fel magadra semmit. Nem tanultál nyelvet. Nem tanultál tájékozódni sem. Csak fosod a szót. Vég nélkül. Értelmetlen butaságokat, a saját kényszerképzeteidet hajtogatod időről időre. Soha egyszer nem történt meg, hogy utánaolvastál volna bárminek. Olyan lettél ennek a topiknak mint a rák. Felzabálsz mindent ami itt jó. Szétbaszod, széttúrod, elaprózod, pitiáner butaságra váltod. Elüldözöd az embereket. Ez a munkásságod. Tanulj meg hallgatni, és tanulj meg tanulni, hogy nem maradj egy ostoba bohóc aki most vagy. Az agyalágyult baromságaid miatt hagytam itt a fórumot, és pontosan kettő nap kellett, hogy megbánjam az újrapróbát. Mert itt nem folyik más, csak a végnélküli ostoba fasságaid folyamként. Dől belőled a butaság. És nem tudsz megállni. Képtelen vagy rá. És most mehetsz a modikhoz. Nem számít már. Én itt befejeztem. Amíg te ide beteszed a lábad én ide nem jövök.