status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Szerintem ez rossz üzletpolitika. Ha beküldöm a ringbe Dezsőt, hogy mérkőzzön meg Klicskóval, aztán Dezső véres fejjel kijön, akkor csak még jobban prezentálom, hogy Klicskó legyőzhetetlen.
A legjobb, ha Dezsőt inkább felnevelgetem amatőrök ellen és megvárom, amíg Klicskó kiöregszik.
Mondjuk megértem az EA-t abból a szempontból, ahogy mondod. Hallani lehetett róla, hogy az IW előrendelései sokkal kisebbek és az előzetes vélemények is túlnyomórészt negatívak voltak. Talán ezért gondolták, hogy betámadnak. De így is elég nagy volt a kockázat, mert a CoD-függőknek (mint nekem is) szükségük van az éves adagra, és ez még a szarabb részeket is a felszínen tartja. Így viszont, bármennyire tetszett is, amit a TF2-ből láttam, kénytelen voltam én is dönteni.
A kompetitív lövöldék meg olyanok, hogy ha az egyikbe belemászol, akkor nem szívesen cserélgeted, hanem abban próbálsz fejlődni, tanulni. Szerintem a CoD addig megy, amíg ki nem halnak alóla a játékosok, vagy egy tényleg fantasztikusan jó, (esetleg eredeti koncepciójú) program le nem tarolja a piacot.