status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #63121
    Rágyúrtak?
    Áljon meg a menet, ebben bocs de nem értek egyet, én néztem a kampány-t, lehet velem van a baj, és bármennyire is védeném egyiket vagy másikat, a kampány része részemről max szép, de hogy más értelemben elhangozzon a JÓ, az áh nem. :)

"És sokan direkt nem vesznek több multis lövöldét, mert úgysem lenne rá idejük."

Bakker Amiga haverom, ezt mondom én is, tökmindegy mikor jelenik meg!
    A multi része a gond, nem érdekel senkit, amíg nem jön a kedvencüknek folytatása, mert tudják hogy jön, ez nem olyan mint egy CSGO, hogy, na meguntuk lépjünk.

Hanem évekig megszoknak egy játékot, és lefedi a 2 játék azt a 2 stílust, amikre oszlik a gamer társdalom.
    A Medal of Honor is ilyen szutyok próbálkozás volt, Cod szerű játék EA módra.

Mert azt hiték egyszerre 2-őt tudnak úgy csinálni, de még ha akarná sem tudná még külön sem, hogy ezt a 2, hansúlyozom 2 nagy tábort vigye egyszerre.
    Pontossan jókor jött ki, az EA nem véletlen csinálta, a MoH helyett, a Cod-hoz nagyon közel akarták, hogy szépen azok is oda menjenek, annélkül hogy gyökeres változás legyen, mert a BF1-re Cod-ból átlépni azt nehezebb....

Tökmindegy mikor jön, ez a játék az újságírók meg média szerint jó, akik játszanak vele mondjuk 1 hétig mert megkapták ingyen, azt esetleg még más támogatást.
    Ennyi, a játékosok szerint is biztos fasza a single, elhiszem, vagy a multi, de mennyire fasza?
    Annyira már nem hogy 10 másik játék mellé megvegyék 11.-nek?

Miért? mert NINCS idejük foglakozni egyidőben 2 multivan, cod vagy BF, megvannak a klikkek, a bandák, senki sme fog nagyon bandákból egymaga lépni, nem szeretnek az emberek nagyon változtatni, nem szeretik az újat, szeretik a megszokott dolgokat, ez annyiszor láttam már, ezért is vannak nagyon régi játékok nagyon nagy játékos létszámmal.

Ezért csökken a CoD előrendelés, nem azért mert szar, hanem szétoszlik a társaság, évente majdnem 2 cod lassan, nem fognak ugrálni a részekbe összevissza, hnem haverok amit játszanak azt vesszük.
    És lenen itt pénz, hogyne lenne, de hónapokra elég 1 ilyen BF vagy CoD, a TF2-őt majd a single miatt megveszik sokan ha leakciózzák 90%-al addig meg gyötrik akedvencüket.

ha elég jó lenne a TF2 akkkor lecserélné valamelyik tábort.
    DE EM JÓ AHOZ AMENNYIRE A BF VAGY COD. Jó a játék, de NEM ELÉGGÉ. Mondom, nem adok 2-3 évet és úgy jár mint a MoH....egy generációval később még beszélünk erről azt gondolom.
    Ja és Crysis is próbált csipegetni, elég sok sikerrel.