status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem, tényleg én vagyok :) Nem vettem még hármat, csak kettőt, az elsőt nem is magamnak :) Nem, még nem vágtam szét, egyelőre nem is tervezem :) Csak kíváncsiságból vettem, de egyelőre szokatlanul jóban vagyok vele. Még az is lehet, hogy megmarad, ami óriási meglepetés lenne természetesen :)
Sőt.
Azthiszem leírhatom: tetszik a gép. Tetszik, hogy kihoztak azért egy új gépet, hogy jobb minőségben lehessen játszani. Tetszik, hogy mindezt úgy, hogy az ára okán bárki által hozzáférhető. Ez kicsit azért kérdőjeles, mert fullhd tévén az ugrás nagyon pici, 4k tévé kell ehhez, ami nem biztos, hogy így egyben mindenki számára hozzáférhető, de el lehet shiftelni, és egy mégdrágább gép biztosan nem segítette volna jobban ezt a folyamatot. Látatlanban sokkal hónaljszagúbbnak tűnt a 4K váltás, nem tűnt időszerűnek, de látva 1-2 minőségi munkát azt kell mondjam egyáltalán nem hónaljszagú. A többi a deveken múlik. Továbbra sem ellenfele műszakilag a pécén elérhető szintnek, de végre egy olyan irányból közelítik, ahol nem is tűnik ez célnak. Sokkal inkább valamiféle hidat próbálnak képezni, ahol természetesen jó sok a kompromisszum, de mégsem tűnik egyelőre egészségtelennek egyik ponton sem. Sokat segítene ezen, ha minden játék megkaphatná a higherframe/higherres. kapcsolót. Érdekel merrefelé fog haladni. Jelenleg egyet tudok biztosan: minden olyan képletben, ahol az ár megjelenik tényezőként, azonnal bitangjó ajánlatként jelenik meg. Bár szinte mindenki azt várta tőlem, hogy rossz lesz róla a véleményem, egyelőre nem nagyon találok rajta fogást, maximum olyan kontextusban, ahol az egész létezésének nincs igazán szerepe (azaz a piacon elérhető maximális minőség).