status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Hát de kerülöm a vitát, azt betalál akkor is amikor bameg semmit nem csinálok, meg utálom mikor belémmagyaráznak olyan dolgokat basszameg hoyg én azt megmagyarázom magamnak miért nem veszek pro-t.
Ha akarnék vehetnék ma rögtön, akár 2-őt is, van , lenne annyi lóvém, de bameg nem azért nem veszek mert nem tudok, hanem mert úgy döntöttem várok, és megnézem mások miket mondanak a működéséről, milyen screenshotokat látok amik az uppolt gépen készülnek.
De valamiért mint minden más esetben nagyon nagyon meghatározó amit mondok és mindenki issza a szavaimat, odafigyelnek rám, fontos és nem nyugszanak ha nekem nem az a véleményem mint nekik.
Ez hízelgő nagyon, de nem kell. :)
Persze pár embernél ha én leírom hogy süt a na, akkor is beindul a fingsincs mondatgenerátor, nem számít mit írok éppen, szóval nem lep meg, csak idegesít ha 1 emberrel beszélek, akkor még 4 ember érdekes mód magától elkezd beszélgetni velem, amikor előtte meg éppen segítségre van szüksége az embernek akkor basznak sg-zni és érdekes mód kussban van mindenki, szóval ez pl nekem undorító dolog.
De hát elviselem mert emberek vagyunk és különbözünk.
Lehet em vagyok igényes mint pár pixelharcos, de természetre én nem vagyok bunkó, lekezelő és ez engem boldoggá tesz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.11. 20:03:35