status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #62745
    Köszönöm, a videót, de akkor még így utoljára, összegzem, nem az IQ-ról volt kérdésem, hanem a kifejezetten Ratchet & Clank , kifejezetten élsimításával kapcsolatban.
    A többiről szó nem volt, csak nehogy még 1x bárki itt mást hidjen, mert látom nem nálad valszeg de egy roppant kis magban ez burjánzik mint tévhit.
    Nem véletlen kértem mástól képeket, hogy én azt megnézzem pm-ben, leszűröm a magam véleményét azt ennyi, amit itt most megjegyeztem, hozzáteszem nem bántásképpen, az kizárólag a fenti sötéten szedett téma, sem fps, sem iq, sem felbontás, semmiről nem beszéltem kb 1 hete.
    Így mint ahogy pl te is küldesz videót, utána nem fogok senkivel erről tárgyalni, mert nem számít, az számít amit én itt offline magam alkotok véleményt.. :)

Mert anno 1x elmondtam én hogy látom és annyi.

Ja és e a többieknek szól inkább, hogy tessék tiszteletben tartani, ahogy én is másét.
    Köszönöm.
    Még1x nem fogom elmondani, mert keci unalmas, aki azt hiszi nekem ezzel bármit magamnak magyarázok, az nem ismer úgy látszik, csak simán akit nem érdekel ne írjon, én sem fogok és ennyi, megleszünk szépen egymástól független.

Ez jórészt másoknak szól nem neked....