status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #62535
    Megmondom akkor én is komolyan a megoldást. Több idő.
    Gondolj vissza mennyi idő kellett régen életed elején mikor a bill+egér került a kezedbe, kb annyi elég ide is. :)

Annyi hogy az analóg kar soha nem lesz olyan intenzív mint egy egérrel való célzás, ez nem a te hibád, ez a hardver-ből adódk.

FPS játékoknál tuti mindig gondod lesz pc-hez képest, akkor ide is kell venned egy ilyen átalakítót, de tps-eknél szerintem 1-2 hét játék rendszeres annyira beleráz, hogy észre sem veszed, nekem is 1-2 hét és ment, bár mondjuk én nem ilyenen kezdtem, hanem régi nintendó féleségekkel. :)
    PS1 amin nem voltak még analóg karok, szóval nem tudom, majd kiderül, de sok óra tapasztalás után csak úgy megtanulod, nincs mit kalibrálni, egydül a célzás érzékenységét lehet, de az általában a gyárin a legjobb.

Van aim assist, ami meg értelmetlen, mert az nem megtanít, hanem "helyetted céloz".

JA ÉS SOK EMBERNEK mondtam, hogy iszonyúan fontos, nagyon fontos a hozzáállás, nyitottság.
    Mert ha megszoktad pc-n és a konzol meg kontroller friss és eddig neadj isten valami korcs izéként tekintettél rá, az nagyon rossz irányba vissza foghat, hiszen ha valamitől tartózkodsz tudat alatt, akkor kedvetlenül soha nem fog menni. Ha viszont nyitottan állsz hozzá és pl elkap a játék, hamar fog menni.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.10. 16:48:18