status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Bandicoot
    "120 képátlójú tv-n mindig nagyobb élmény játszani mint egy monitor előtt üldögélni de kinek mi."

A pc-m is a tévére van kötve...

"Hardverek és egyéb perifériák megrögzött folyamatos cserélgetése?"
    Az egyetlen amit az elmúlt 4 évben cseréltem az a VGA,3-szor mert kicsit maximalista vagyok pc téren,de a4 évvel ezelőtti vga-n is vígan menne minden ma is konzolminőség fölött. Oh,és sosem volt 1 milla de még csak 500ezer fölött sem a gép,most sincs.

"Szarul optimalizált játékok amik még a 300k-gépen is szaggatnak amig nem küldenek rá vagy tíz patchet: no thx."
    Leveszed a grafikát - problem solved. Ráadásul ritka a probléma. Ellenben ha konzolon futsz bele,max az ima segít hogy javítsák.

"a hulladék communityről nem is beszélve."
    Konzolon ilyen téren egy árnyalattal sem tartom jobbnak a helyzetet...

Van még valami sztereotípia?:)
    Ez a "pc-ről váltottam és nem bántam meg" duma durván elcsépelt és a valóságtartalma igen erősen kétes...

Nem mondom hogy nem szaggatott soha semmi,sem azt hogy néha néha nincs galiba. De a ps4-emen ugyan úgy ebben a generációban már jócskán vannak hasonló gondok amiket ráadásul a pc-vel ellentétben nem lehet orvosolni.

Mindenesetre lentebbi kis Mózesünk elég erősen betrollkodás szagú.... Én el vagyok a ps4-el (és remélem holnap jön a PRO) a pc mellett. Mindkettőnek van érdeme és hátránya is.