status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Amiga
    Megvettem és kipróbáltam a CoD: IW-t.

A kampány nagyon jó lett, szép és látványos, sodró lendületű, az első fél órában szinte pislogni is elfelejtesz, annyira ütős. Erős része a játéknak.

A zombi mód nagyon szórakoztató, a grafikája is szép, eltalálták mind a helyszínt, mind a játékmenetét. A nyolcvanas évek választása is telitalálat, a zenék piszok jók, a pályatervezés fenomenális.

A multi pokolian nehéz. AW és BO3 után, ahol elég magas K/D-re jutottam, szopok itt, mint a torkos borz. A BO3-ból örökölt mozgáskultúra hihetetlenül bosszantó, a TTK (Time to kill) pedig olyan kicsi, hogy kb. rádlőnek és meghalsz, így a fegyverek tűzgyorsasága számít a legtöbbet. A repkedés miatt én is áttettem a jobb stick-re az ugrást, miután a killcam-ekből rájöttem, hogy sok ellenfelem ugrás és repkedés közben is tud célozni. Azért remélem, a matchmaking majd könnyebb elyekre is betesz, mert most a multi inkább bosszantó, mint szórakoztató. Bár az is igaz, hogy kell még idő megismerni a pályákat, de azért a korábbi részekhez képest ez most nagyon nehezen megy.

Összességében vegyesek az érzéseim, de a kampány és a zombi-mód megmenti a játékot, a multinál ezzel a TTK-val kezdeni kell valamit, mert ez így túl dara.