status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #61970
    "csak majd amikor tényleg azt látjuk hogy durva különbségek lesznek akkor majd kiváncsi leszek a károgók arcára..."

Hát erről beszéltem, :D

Ellentmondásos a dolog.
    Ezt mondom, nem szakértettem, nem magyarázok meg magamnak semmit, ha akarnék vehetnék 2-őt is, van lóvém is ha kéne, csak egész egyszerűen ugyanaz a különbség (értsd ezalatt azt meg mindenki, hogy látom azt amit ti, jó a szemem, látom hogy a kép élesebba tv-n) nektek sokkal többet jelent.
    Szóval abban nincs vita hogy az a felbontás vagy élsimitás vagy bármi ott van. Én azt mondom hogy NEKEM még ez kevés.

Na és te mondtad jól, amikor látod azokat az arcokat tátott szájakat, amikre gondolsz, na akkor jövök majd én lendületbe....ez majd szerintem jövő tavasszal lesz, mikor jön a Horizon.
    Szóval én csak azt mondom hogy engem nem hat meg ez konkrétan amit a TF2-ben nyújt a konzol, nem temettem még az exclusive-okat, csak konkrétan ez a játék kapcsán beszéltem.

Itt szó sincs arról ha fontos lenne a pro nem tudnák szerezni, hanem egész egyszerűen én valamiért nem erre számítottam. Jó lehet naív vagyok és túl sokat várok el egy 130k-s konzoltól de ez meg már az én gondom. :D

Látod én a Das 3-ban a 20 fps-el is vígan eljátszom. :)