status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Árpitallica
    BF4-nél PS4en van másnak is olyan problémája multizáskor conquest 64 fős pályákon, hogy nyomod a futást, vagy csak gyalogolsz, majd megáll időközönként a karaktered kicsit beremeg, aztán megint és megint... legtöbbször ilyen lag-ba futok bele és olykor játszhatatlan emiatt! :(
    A Dice tud legalább erről a problémáról és kijavitják majd patch-el valamikor? Érdemes a BF4 fórumán panaszt tenni hogy ezt javitsák ki? mert addig én prémiumot megnem fogom venni mellé amig igy megyek-beremeg ami megakadályoz a folytonos menésben hibája van. Megválni nem szeretnék a játéktól mert multiban ez lenne a kedvencem, persze szaggatás nélkül kéne menjen hamár nextgenen fut... :(
    Ja és másik! A killzone multiját szerintetek addig nem érdemes megnyitni amíg egy újabb frissítéssel meg nem oldják az előbbi rendszerösszeomlasztós frissítést? mert láttam pár embernek taccsra vágta a gépét. legfeljebb addig csak single kampánnyal merem tolni amig ez meg nem oldódik, nehogy az én gépemet is hazavágja.