121273
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#5987 A mikrofon minősége hidegen hagy, kb. sose fogom használni. A többi meg relatív. (és ő se mondja, hogy szar lenne) Ja és már ki van fizetve, szóval :D -
#5986 -
#5985 Lemondtam a goldról. Lecsúsztam cloud elitjéről.
Nem veszek semmit :D -
#5984 Ezt úgy mondod, mintha kereskednék vele :) Annyi van, amit még én szándékozok elnyűni. -
#5983 Most adtam fel a Killzone platina trophy reményeimet. Elkezdtem scout-tal játszani. A cloak killhez gyakorlatilag érintőre kell venni az ellenfelet és tökéletesen a kép közepén kell lennie. Anyátok. -
#5982 hát koránsem faszák a helyszinek így a kiss videóban, a netes képeket, E3-as demoban szebb helyszínek voltak. -
#5981 Ez a videó brutális minőségű. Itt látni igazán, hogy is néz ki a játék. Döbbenet jól. -
#5980 Ha kijön akkor durván ráfüggök :D -
#5979 HNGGGGGGGGGG JÖJJÖN MÁR :D
-
#5978 850 mega Broll infamous footage -
#5977 Bocs.
-
#5976 Új infi vidi: http://www.youtube.com/watch?v=E9Ac3igODVU
-
#5975 Sok érte szerintem. 7-8 ezerért fogja megérni. -
#5974 Láttam itt a topikba, hogy sokan vásárolnak ilyen védő kupakokat a kontrolleren levő "gombákra". Annyira puha az anyaguk, hogy kopik, vagy csak elővigyázatosság miatt veszitek őket? DS3-hoz hasonlítva puhábbak például? -
#5973 Jut eszembe; van feleslegessé vált kupakod eladásra? :D -
#5972 Appot még nem próbáltam, amúgy működik rendesen. Annyi, hogy az audio settingsbe be kell állítani, hogy az audio out is a fülesre menjen, mert defaultba ugye csak a voice in van a gyári viccheccet miatt :D -
#5971 Erre gondolt. Ezzel is működik a Companion-app?
-
#5970 Ha a sima 7.1-esre gondolsz, az okés a legutóbbi fw óta. -
#5969 Ja bocs, azt akkor nem tudom. -
#5968 nem én arra az occóra gondoltam -
#5967 Szerintem simán, harmadszor nyomom épp végig. -
#5966 Jónak kell lennie (ha a Bass Impact-es Pulse (Elite) -re gondolsz. Ez és az Gold választható ki az app-ban, miután elindítod. -
#5965 azt én is láttam PH-n akkor most már az új frimwarel jó a ps4-hez is? -
#5964 Több lenne, ha rajtatok marad, nemde? :) (azt hittem jót teszek ) -
#5963 Abba a párezer bukóba be szeretnél szállni? :D -
#5962 Ment privi :) -
#5961 Knack 12500 lenne most nekem.
Megér ennyit ez a játék? El lehet vele ütni az időt?
-
#5960 Cloud, meglebegettem az akcijós Pulse-t a péhán ps4 totyikban, majd dobok privit egy számlaszámmal a részesedés miatt. -
#5959 Tetszik, de má mondtam a másik topikban.
Volt egy kis időm ma, nekiugrottam vitán a rayman originsnek.
Egyetlen pixelében több játék van, mint a hányvafetrengős killzone mercenary komplett single kampányában -
#5958 -
#5957 Mind1, lesz amikor lesz. Legrosszabb esetben rendelem én is kanadából. -
#5956 Gaf-on betettek egy mailt a GAME-től, ahol 14-i uk megjelenést mondtak. Az app mai feltűnése is passzol a képbe.
A kanadai GWHS-em tegnap shipped lett, kérdeztem mire számítsak HU szállításnál: 4-21 business days... :P -
#5955 Jah. Már semmitsem tudok. A 10-i release hoaxnak bizonyult, még ma sem jelent meg hivatalosan. Gondolom a huszadik is kamu. -
#5954 A headset companion-app már elérhető uk storeban. (app-ra keressetek)
A Pulse (elite), és az új GW (EU-ban Wireless Stereo Headset 2.0) támogatott.
Már csak a headset kéne :) -
#5953 Szerintem a L4D-es Tank-ölésekből indult ki az egész ötlet. Nagyon hasonló az egész. Bár a tankkal csak random emberek mehettek versusban bizonyos időközönként. -
#5952 Na, ebben van potenciál azt mondom! Frissítő újdonság lehet belőle, ha nem cseszik el, bár ezek az arcok még nagyon nem lőttek bakot.... eddig :) -
Left 4 Dead készítőitől. -
#5950 >Tumor?
Nem.
LOL -
#5949 Tumor?
Ha extra GPU van benn akkor nem zavar :D -
#5948 Már nem tudom szerkeszteni: másnak = sonynak.