status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Még mindig azt mondom, hogy a mafia 3 jó játék.
Egyedul a grafikaba lehet belekotni, ott is a feny arnyek dologba.
Azért azt vegyük figyelmül, hogy a 2.-ben nem volt azabadság! Mentél storyrol storira. Azert tunt jobbnak az egész.
Ha itt is csak story missziokat kapnánk és nem szakitanank meg a terület foglalos dologgal egy szavunk nem lehetne.
Mert a story, az atvezetők, a karakterek, a tálalás a fő storyban 5*.
Engem 10+ játék óra után, sem idegesît a terulet elfoglalás. Pedig már a 4.-et csinaltam tegnap.
Mindnek van rgy kis hangulata. Minden kia főnök utan kapunk bejátszásokat. Amik adnak a storyhoz.
Ja és vannak mellék küldetések is! Mert minden csapat tagunk ad olyan küldetést amit vagy megcsinálsz, vagy nem. De megéri őket megcsinálni mert jók.
Én max a készítők helyeben a terület foglalàst valtottam volna le mondjuk 5 kerület után valami másra. Addig jó lett volna ez is. De utanna massal oldottam volna meg a főnökök feldühitését.
De azert ez sem vészes.
Van mikor sima ital boltokat kell szetverni (2perc/bolt kb)
Van, hogy raktárat kell felgyujtani/ellopni valamit onnan.
Meg van, hogy siman lekell ölni valakit/ kifaggatni.
Na már most vagy végig sznnyogsz és lekéselsz mindenkit.
Vagy!!! Legmókásabb!
Lehivod a társaid es mint a hülyék végig daráltok szepen mindenkit. Kb megállíthatatlan vagy segitökkel karöltve.
Pl en volt olyan hogy a rendörök körbe vettek egy boltba.
Nem tudtam kimenni! Minden lőfegyverem kifogyott. Gugoltam a budi ajtaja mellet, hogy akkor most mi lesz...
Erre gondoltam 3.000ert lehivom a társakat. Na megjöttek 3an es ugx ledaraltak az utcán mindenkit, hogy öröm volt nezni! Pedig 5 rendör kocsi is ott volt.
Ezek végeztek en meg szepen kimentem a boltbol a hátsó kijáraton! Ez a mafia hangulat ;)