status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Amiga
    Azt ne felejtsd el, hogy nekem a box totálisan új, ezért nekem lehetőségem lesz a Halo-és GoW-kollekciókkal az egészet az alapoktól, az X360 legjobb pillanataitól kezdeni.

Hosszan tudnám sorolni, miben jobb a PS4, és a jövőben a multiplatformokat is arra veszem meg (hacsak az általam korábban - talán hibásan - lesajnált DF ki nem hozza, hogy az X-es verzió jobb vétel). Elmondhatom, hogy a boxot kizárólag az exkluzívok és a legjobb 360-asok miatt vettem meg.

De nincs is ezzel gond. Én a GT6-ba is több, mint 12 ezer km-et toltam (és kiplatináztam), Driveclubot kiplatináztam, a Forza Horizon után megjelenése óta csorgatom a nyálam, illetve a "sima" Forzák is nagyon tetszettek.

Azokat sem ítélem el, akik Pro-ra váltanak és nem akarnak boxot, sok kommenttel ezelőtt direkt úgy fogalmaztam, hogy NEKEM ez most jobban megérte. Ettől én nem vonom kétségbe, hogy sokakat hidegen hagy a box. Azt sem vonom kétségbe, hogy ezt a generációt elvesztette a PS-el szemben.

Viszont most nekem iszonyat felüdítő megismerkedni ezekkel a játékokkal, illetve a jövőben megjelenők miatt is dörzsölhetem a kezem. Pro-ra meg így is bármikor válthatok, de most totálisan elmúlt az inger. Még a 360-as FH is nagyon nagy élmény, most azt mondom, még egy kis teknó a gépbe nekem végülis nem annyira fontos.
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.10.06. 13:29:48