status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Amiga
    Ugyanez a jelenség a könyvkiadóknál is megjelenik, akik a nemzetközi bestsellerek bevételeiből finanszírozzák magyar írók megjelenéseit. Mondhatjuk pl., hogy "A szürke ötven árnyalata" egy merő iszonyat (bár ez is szubjektív), de sokan megvették, ezzel lendítve előre az ipart és teremtve lehetőséget arra, hogy a bevételekből mások is profitálhassanak.

A lényeg az, hogy a jó játék fogalma is szubjektív (nem technikai oldalról nézve, mert ott azért jobban megfogalmazhatók alapvető elvárások), így amikor legyekről beszélek, akkor azzal elítélek játékosokat, akik egy produktumot megvettek. Amikor pedig elítélem őket, azzal azt fejezem ki, hogy az én ízlésem jobb, ami arrogáns, mert az én ízlésemet az én életem, személyiségem és érdeklődési köröm formálja, míg az övét a saját háttere, és ezt a hátteret nincs jogom semmibe venni.

Ám ezt mondanám a Transformersre is. Beviszi az embereket a moziba, kikapcsol, szórakoztat. Elsőrangú látványfilm. Az első rész hanghatásai technikailag szerintem a valaha készült legjobb filmek hangjai között vannak, és be lehet vinni rá egy gyereket is, mert nem félelmetes. Nyilván, nem mindenkinek fog tetszeni, de megint csak nem legyekről beszélünk, ha valaki megnézi. Fanyaloghat a kritika akár az egész franchise miatt, de ez sokszor csak annyit jelent, hogy a kritikus nem érti a műfajt, amiről ír.

A SuperFrog és Mario keveredése a mondatomban annak köszönhető, hogy a mondat két felének megszületése között eltelt némi idő, később láttam én is, hogy zavaros lett a gondolat, hiányzott belőle egy pont és még egy félmondat. :-)

Az AC és PoP-os részét nem értettem a mondatnak, ez szarkazmus? Elég sok PoP-rész jött ki, de a végére meglehetősen kifáradt a sorozat. Amúgy AC, Division és a többi franchise sikere tartja értékesen a céget, különben talán a Vivendi már tényleg megvette volna. Vivendi kezében pedig már kivérzett egy rendkívül jó csapat (Sierra), aminek szerintem mindannyian nagy vesztesei vagyunk.