status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
FINISH HIM! :D
Legyőztem, a magam butuska módján, de legyőztem, bár ez már látszott az első 5-10 körben hogy nem sok esélye van a tagnak.
Most elnézést minden kedves nézőtől, hamarabb szerettem volna likvidálni.
Sajnos nem azért de meló után, most pláne aug 22.-e óta minden nap melozok non-stop, egy mosott szar voltam.
De szó szerint, ma éjjel végeznem kellett, mert holnap Forza Horizon 3.
Még 1:58-kor kiterült, de a jó az egészben hogy mittuomén pár óra gyakorlás ráment, mosottszar vagyok, a kezem görcsben van, mert 2 gombot nyomtam végig.
Ezt ha kipihenem magam egyik alkalommal eskü ráérek, megölöm úgy hogy hozzám sem fog érni.
A gondot a gömbök okozták, közben arra is találtam egy 99%-os módszert...nem kedveltem meg jobban a játékot, nem fogom előről elkezdeni, de a boss kedvenc lett, amúgy is szimpi volt, ezért akartam megküzdeni vele.
Nekem ez már elég is, ha mást nem is látok.
Tehát akkor itten van a ma, azaz tegnapi, vagy mittumomén milyen felvétel....
Anyáztam, pc masterrace a játék viber üzenetekre néha kilépett asztalra, voltak menetek amik ez miatt szakadtak félbe, de meglett.
Na hát akkor itten van-e, tudom nem olyan mint élőben, de ha lezs egy szabad napom! egy egész amikor nem kell felkelnem dolgozni, bármikor ha lesz ilyen és kialszom magam ezt lenyomom élőbe még1x bárkinek. Már a kellékek, meg karakter, tárgyak sem fontosak.
Namindegy, Ma végre ha tök fáradtan is 2 monsterrel felturbózva de úgy fekszem le, hogy megcsináltam. Saját magamnak megcsináltam.
És úgy, pont úgy ahogy elterveztem a másokat látva neten. :)
Nagyon tisztelem a Boss-t, de csak 1 maradhat!
Nem igérek semmit, de ha ettől létezik a das2-ben még erősebb boss, lehet elugrok még1-hez!
De nem biztos, majd meglátjuk. :)
Na majd holnap lehet kérdez-felelek a témában, ma megyek a gecibe, bedőlők az ágyba....ez a holnap lesz a 38. napja hogy egyfolytában melózom, véget ér ez az ördögi kör elvileg szombaton, de most még bírnom kell. Megyek a gecibe aludni. :D
Mondtam, páran nem hitték el, itt van:
Fume Knight (bbstyle)....RIP.