status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Zóanagyvarázsló
    Egyébként ez azért érdekes, mert jogos lehet mindkettő. A konkrét esetnél kell megnézni, hogy ott mi történt, és az dönti el a helyzetértékelés helyességét, nem az, hogy egyszer valaki vagy ugyanaz az illető meg tök mást mondott.

Az nyilvánvaló, hogy ha valakinek a kedvencét hanyagolják, az nem jó neki, mert bukás, nincs kivel kibeszélni a kollektív élményt, vagy multizni mással. De ha más játékoshalmazra mennek rá, és ezzel az ő preferenciái sérülnek, az sem okés. Az jó, ha racionálisan közelít a kérdéshez a játékos, és megérti a döntések okát, meg nem ugrik rá mindenre hörögve, de nem is a kiadó marketingeseként kell viselkednie, hanem a saját álláspontját megfogalmazni saját maga érdekében.

Az X-COM-mból például az új sokat fejlődött, modernebb lett, de sokat butult is az ősöreg első részhez képest. Még az alapfilozófia is részben eltér. Én a régi irány mellett vagyok (sok-sok fejlődéssel,a taktikai részt már a Jagged Alliance 2 messzire lelépte)), legalábbis inkább, mert marhára élveztem az újat is, amikor kontrollerrel végigjátszottam (amúgy PC-n, önként választva a beviteli eszközt). De manapság ez gyakran nem is gond, mert ott vannak a modok vagy az autentikusabb, olcsóbb próbálkozások. Én meg kedvemre választhatok több jó alternatíva közül. Volt, amikor sokkal rosszabb volt a helyzet, és nyilván most is van olyan széria, ahol egy ilyen váltás kellemetlenebb.

Az meg, hogy mekkora tömegeket érnek el, a jóságra szintén nem mérce, ha nem egy utópisztikus világban élünk, ahol mindenki szuperintelligens és tájékozott mindenben, nem manipulálhatók az emberek, nincsenek alantas igények (a gladiátorjátékat és a nyilvános kivégzéseket is zabálták, "jobb" helyeken máig remasterelik). Politikai példát direkt nem írok, de elég csak rágondolni is, hogy mindenkinek világos legyen, a többségi döntésnek nem az a lényege, hogy az a "jó". Hanem az, hogy többségi.