status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Zóanagyvarázsló
    De ez volt mellettük az érv, mint a konzolok mellett (nekem konzolom volt, de a C64-et preferáltam :). Hogy most a bezzegajátéktermi megjegyzések után ne kutassak az emlékeimben. Most szélesebb az internet, több a játékos, máshogy csapódik le ugyanaz. De éppen az a lényeg, hogy ez a narratíva annyiból platformfüggő, hogy hol van teljesítmény*.

A Bloodborne-ra meg nagyon kíváncsi leszek, ha már emlegettétek, de jól emlékszem még a Stonefang Tunnelsre (a Demon's Soulsban van, ha itt bárki nem értené), ahol annyira egy számjegyű volt néhol az fps, hogy inkább a csontbugos rövidítéssel kínlódtam helyette.

*Nyilván most PC-n lecsapódik minden mással együtt most, mint modokkal vagy digitális szolgáltatásokkal, konzolon meg egyre kevesebb az exkluzív, illetve a BC is olyan, amilyen. Ezek így együtt még jobban felerősítenek egy vonalat. Az egykori konzolos előnyök erodálódásásával együtt, mert ma a PC majdnem mindent tud, mint amit a konzol, régen meg istantjáték volt az egyik, szenvedés a másik. Az utóbbi években ha fagyást akartam látni, bekapcsoltam a PS3-at. Ehhez képest erősen más élmény, amikor a mellette található N64-be belököm a Super Mario 64 cartridge-ét. De ezt inkább csak magyarázatnak tartom, kár ebbe az irányba elmenni, ha a Próval a Sony maga is elvitte a témát. A lényeg, hogy a technikai minőség is fontos, ne azt bántsuk már, aki megméri a mérhetőt. Az mindenkinek jó, ha minőségi nyomás van a kiadókon, amit a platformtulajdonosok nem tesznek rájuk.
    Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.09.23. 15:04:35