status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthane
    Mondok én nektek valamit, max mindenki megharagszik. Az, hogy egy játékot élvez-e valaki vagy nem, az legkevésbé frame, élsimítás, technó kérdése (leszámítva azon eseteket, amikor a játék szó szerint emiatt játszhatatlan).

Akinek a Bloodborne technója nem elég, az kösse fel magát a vastagbelére! A Bloodborne az ékes példája, hogy egy igazi játékos, aki a játékot élvezi, beleszar a technóba. Kurvára nem érdekelt, hogy 30 fps, meg hogy nem a legszebb (egyébként én kurvaszépnek láttam), amit artban meg pályatervezésben, tartalomban adott, az úgy odakúrt, hogy időm nem volt frémet számolni. Őszintén? Pont lefosom, hogy mi az összefüggés a pixelek száma, az élsimítás, a képkocka per másodperc, az anizotropikus 3D, a felskálázott 4K, a számítási kapacitás és társai között, nem is értek hozzá, fingom nincs róla.

Ezt az egész technó mizériát a billenyű felett gurulósszéken ülő, monitor előtt görnyedő egeret ráncigálós buzi PC-sek hozták be, tőlük ered.

Játszani akarok, olyan játékokkal, mitn a Bloodborne. S ha jövőre megjeleni az Andromeda, a Pro-n és a 4K-s tévén akkorát játszok majd vele, hogy magam alá élvezek, de még élőben nyomni is fogom a spriccelést Twitchen.

Addig ti meg számoljátok az fpseket, analizáljátok a textúrákat, meg szakértsetek meg mindent, és essetek egymás torkának, hogy a 4 teraflops meg a 6 mire elég, és mire nem.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.09.23. 13:29:59