status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #58975
    Hát jópofa, de ez így egyelőre nem sok, gép ellen aztán semmi értelme szerintem.
    Pvp, az oké, de ez a 3 mód iszonyat hamar megunható.

A harc érdekes, de a játékot nem viszi el a hátán. Ettől több kéne.
    Azt vettem észre hogy a tutorial szart sem ér. Legalábbis a harcban tök másképpen van a dolog.
    De hamar meg lehet szokni. Nem értek még néhány támadást, amit nem lehet kivédeni, vagy netán a stream miatt lagg volt és ezért volt néha fura.
    A játékosok szarba se veszik egymást akikkel találkoztam, tisztelet legkisebb formáját nem ismerik.

Loot nem rossz a játékban, igazábólvhibát nem találtam így 4 óra elteltével ami volt hiba az max a későn betöltő textúra.

Az 1v1 oké, a 2v2 az szar, ha a társad meghal, te is meghalsz. Ritka az amikor lehozza valaki 1v2-be.
    1x láttam ilyet, akkor is mert engem megölve nem ért oda időben a társamhoz a gyerek.

4v4, ezt még nem sikerült beazonosítani, mert én 1 menetet bírtam.
    Nem értem más ebben mit élvez, az a csapkodáa, a minionok miatt konkrétan szart se látni sokszor a tömegben, nemhogy azt amikor egy player tánad a tömegből.
    Nekem ez nagyon nem tetszett. Értelmét se láttam.

Ha csak annyi plusz lesz a final verzióban, hogy pluaz karakterek, meg még 8v8 meg 16v16, akkor ez süllyesztű, szerintem legalábbis, az újítások, jók, érdekesek, de a szavatosság szerintem gyengusz. :)

Ja és küzdök azzal, hogy mikor rángatom az analogot neki csúszik az ujjam a PS gombnak, és akkor kampó, mert a játék fut tovább a háttérben.

Szép volt, jó volt, ingyen volt.

Állítólag lesz single kampány benne, azt sem értem milyen lehet majd ezzel a harcstílussal.