PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
>már az AC első részén is majd elaludtam

Jó érzékkel nyúltál a téma legszarabb tagjához <#banplz>

Adversus solem ne loquitor

Kongy
pontosan. kb mint az AC a 2. részből.. oh wait ez ugyanaz a cég.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Janey
Nemtom, valahogy az Ubisoftban már nem bízom, már az AC első részén is majd elaludtam, pedig a sztori érdekelt. Persze később bepótoltam youtube-on az egész Desmond szálat.
BGE,Rayman bármikor jöhet (Ancel vonal) többit hagyjuk...

Utoljára szerkesztette: Janey, 2015.12.07. 13:48:18

PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "

Moby
Pedig a 3 gecijó rebút volt. Na azóta is abból prüóbál megélni.

Moby
Egy újabb skinezett farcry. Nem rossz a skin, lenne benne potenciál, csak a körítést már a másik skinben is untam így a negyedikre.

Janey
Engem sem győzött meg, mondjuk már a Far Cry 2 félbehagyott unalomfesztje után a többivel már próbát sem tettem 😊

PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "

TDC Geronimo
Engem a videók nem győztek meg pedig bejelentő videó alapján ígéretesnek tűnt

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Janey
Na, számomra a legjobb hír, hogy lesz új számozott Ace Combat és ráadásul ismét a kitalált világban játszódik (Strangereal)
És az a dallam az elején az Ace Combat 5-ből...az eddigi legjobb részből!! Még az is lehet, hogy emiatt veszek VR-t 😊

mucsácsó
Half-Life 3? 😄 bár fura lenne, hogy nem Valve, de szerintem garantáltan összefosná magát a világ 😄
Moby
A FILM valami használható játékkal eladna nekem gépet ( a játékig idejére). Csak a FILM nem. De ehhez a játéknak nem kamuplatfromingból, meg ovispuzlékból kell állnia. De valszeg abból fog. Egyetlen szó nem esik arról seholsem. Csak a FILMről. Ergoa jelenlegi tippem az, hogy a játék a szokásos alibicucc lesz. Abból meg már van polcon így is.

Moby
Bármit ami nem egybites covershooter. Vagy jöhet tőlem az is, csak valami kőkemény platfrominggal megkenve. Vagy bármi, ami jóval távolabbra mutat, mint a toldelőreakart formula.

TDC Geronimo
Utolsó részt nem értem.

Moby
A melóját jól végzi, csak nem kelljen látnom, amikor magát adja.

/ami soha nincs, a csávónak egy őszinte pillanat nincs az életében gondolom.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.12.06. 21:30:48

Moby
Ezek a gecik kimaxolták a zenei rendezést a tlou óta. Jó a teknó ezen a fos vason, jó, gecijó a szkript, minden gecijó, de ami emberfeletti, az a imósünöl etmoszfír.
jajhogyménemcsinálnakezekvalamigeciütősjátékotismellé 😞

TDC Geronimo
"mar nem is szineszkedik, csak beszel maga ele."

Hát ezzel erősen vitatkoznék

Moby
Fasz...

"Troy Bakertől agyxfaszt kapok"

te is baszod? trailerben öt lattam a karakter helyett, annyira "in yo face" unalmas mar. mar nem is szineszkedik, csak beszel maga ele.
0:16-tol kacagtatonak szant, de igazabol tudjukhogykomolyangondolja-szanalmas vicce megvolt? <#boxer>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
a dumálásokat áttekertem, ettől a ripacs Troy Bakertől agyxfaszt kapok, éshát kát, hogy ilyen húgy minőségű, de a jelentek odabasznak.

TDC Geronimo
UC4re veszel majd PSt vagy mi?

TDC Geronimo
"Just noticed in the Sully trailer, Nate and Sam take off their jackets without the camera cutting away. Rare sight in a videogame. I wonder how they mo-cap that..

Incredibly rare and expensive to do in a scene, and they have two different characters do it, absolutely masterful.."

Erre én is felfigyeltem

TDC Geronimo
Itt a panel youtubes verziója

erre varok honapok ota. egyben, pimpes csomagban johet, mert imadtam a dead island-et is.

darkSectorxxx
😄
viccelek.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
Nemnem, Cyberpunk-ra mondtam, ugye ők fejlesztik a Witchert is. 😄 adná az ég, ha már végre hallanánk valamit a HL3-ról... szerintem amúgy nem is készítik.. :\ legalább az EP3-at kiadthatták volna anno.. 😞
darkSectorxxx
A HL3 lesz nagyobb? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
Na, annak aztán meg mégjobban örülnénk..! 😄

Kíváncsi leszek rá nagyon, elvileg még a Witcher 3-tól is sokszor nagyobb lesz az egész, azt nyilatkozták - amit már elképzelni is nehéz, mert W3-ban is van masszív terület/content... 😊
darkSectorxxx
😊
Előbb lesz HL3. 😄

mucsácsó
Előbb az a Cyberpunk 2077 jöjjön, aztán jöhet a W4 😄
darkSectorxxx
Pc-re szigorúan. 😊

Moby
Preorderben 2db Collectors jöhet.

Totti5
Nem, szó nincs ilyenről.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Gyűjtői játékok akciója!!!

Dark Souls 2 collectors??? 😄

darkSectorxxx
arcpálma.

mucsácsó
Miiii, hol? 😄DDD Egy egyéves játékot remasterelnek? 😄
TDC Geronimo
Nem lesz ma már semmi. Panelek vannak. Konf/bejelentések első nap volt

TDC Geronimo
goty kiadás turbózva. Ez nem remaster.

darkSectorxxx
Hát ha van isten akkor lesznek, legalább 1.....

Ha nem akkor legalább szeretném látni az Uncharted gameplay bálos 2. felét. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.06. 15:25:29

Totti5
Ez így nem igaz.

The Enhanced Edition does what a Game of the Year Edition would typically do - bundle the game and all downloadable content - but with added relish. The enhancements and added extras apparently took half-a-year to create.

Enhanced Edition és nem Remaster

Nightmare difficulty setting
Legend system
Bounties system
New Parkour moves
New enemy attacks and behaviours
Enhanced facial expressions
New NPC models
Improved human enemy AI
Improved volatile AI
Greater firearm variety
HUD and video filter customisations
Audio upgrades
Gameplay quality improvements
Console performance upgrades
Overall game look and feel improvements
#DrinkForDLC Content

Myselor
ma akkor már nem lesznek bejelentések és trailerek?
darkSectorxxx

darkSectorxxx
Én is ma olvastam, oks hogy még szebb meg rogyásig tartalom, de wtf? 😄

Kongy
Ha már bőrlehúzás.. komolyan Dying Light remaster... ? Nevetséges.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.12.06. 15:04:22

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
"Lehet mimikára nem UC szint, de "

Ő nem gonoszkodásból, de még más szint sem és nem, nincsen de. 😊

Pofásan fest néha a CoD, nekem is tetszik, de hogy a mai cuccok mellett?
Hát. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.06. 15:01:34

darkSectorxxx
Battlefront?
Vagy bármi más ami 60fps. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.06. 15:00:13

Miért tán nem az egyik legszebb játék? COD: AW-ban Kevin Spacey arca, satöbbi. Kurva betyár volt. Egy X1-esen is. Lehet mimikára nem UC szint, de nem kell itt csinálni a fejedet... Mondj még egy olyan szép játékot, mint a COD fix 60 FPS mellett. Nem nagyon fogsz tudni...
darkSectorxxx
Úristen!
Ekkora meglepetés!!!!!!!!!!!!!!!!

"The Witcher 4 - a CD Projekt RED szerint biztosan lesz folytatás"

Egy év játékáról még egy kis bőrt lehúzni?
De még ilyet....ezt nem gondoltam volna. 😄

darkSectorxxx
Nem kinai szamurájokra gondolok 2d-ben. 😄
Nekem 8 ki csinál mit, de ne ez a gótikus téma röpködjön mert uncsi már... 😄

Totti5
Ők már évek óta AC közelébe sem voltak... AC lesz még, addig amíg sikeres és profitáló, a helyszín meg akármi lehet ésszerű keretek közt. Kínai AC már van.

darkSectorxxx
Na ennek kurvára örülök, bár egy szamurájos rész még belefért volna.