status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Az egy demo, ezt mondom, azokkal nem volt baj, de egy normál játék, ami azért rendesen 2d-ben van eleve, tartalmi AAA mint ez a PC-s
Hát bazze ez nagyon gyenge, nem csak a képminőség, mert azt érhető okokból nem minősítenm, hanem maga a vr élmény....mondom nekem ez egy vr demo után olyan mint a youtube 3d promo videó után akár egy Avatar film, az is 3d, de közel sem olyan érzés mint egy direkt erre készült demo.
És feltételezem itt lesz a gond, vagy lesznek bohócjátékok teljes vr élmény mellett, vagy (ne adj isten) ez fog menni mindenhol amit láttam.
Persze vannak fejlesztések, frissebb változata az OR-nek, de kint az expón sem hiszem hogy valami égi szart promóztak volna.
És ha egy ilyen összegű készülék most ott élőben ezt mutatta, a PS VR kb feleannyiért érdekes lesz.
Nem tudom, lehet akkora kibaszottnagy eltérések vannak a játékok megjelenítése közt egyazon szemcsivel, én azért ezt nehezen hiszem el, vagyis még ha kis javulás is lenne ez mellé később, nekem még az is csak limlom hobbycucc lenne.
De kezdetben lehet majd azt kéne hogy ne olyannak tűnjön mintha egy régi képcsöves tv lenne a fejemre szíjjazva. :D