status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Totya42 #58887 Szerintem ezek jó játékok lehettek volna rendes gameplayel. Ryse-ba valami tök más normális harcrendszerrel ütött volna, na meg ha hosszabb lett volna. Quantum Break is kicsit rövid volt és az időmanipulálás klassz volt nagyon ugyan, de hihetetlen könnyű volt a játék még a legnehezebb fokozaton sem nyújtott semmi kihívást. Valamint hiába volt nagy hangsúly helyezve a történetre, ha a döntéseink szinte semmi lényegeset nem befolyásoltak. Order meg ultra rövid volt. Ott kicsit hegyezni kellett volna még a gunplayt. Kinyújtani vagy 3-4x-esre és tenni bele coop-ot és konkrétan aratott volna. Szerintem mindben megvolt a potenciál nagyon is. Nem csoda, hogy relatív megbuktak ezek a játékok. Ha a fejlesztők nem veszik észre mik voltak a hibák ezeknél a single játékoknál és arra a hibás következtetésre jutnak, hogy csak a multi kell, akkor bukjanak is meg. Én ezen játékoknak mind szívesen látnám a folytatásaikat rendesen kijavítva értelmes gameplayel. Ha tényleg csak annyi jön le nekik a visszajelzésekből, hogy csak a multi kell, akkor tényleg menjenek a levesbe.