status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Amiga

A túlzott elvárás sose jó. :-) Nyilván megvannak a PS4 korlátai, amiket a maroknyi zseniális játék simán eltöröl, a többi meg "csak" szórakoztató.

Nekem még a Mass Effect trilogy is páratlan élmény volt PS3-on, pedig az első rész grafikájától néha sírhatnékom támadt. Miután váltottam, PC helyett vettem egy erős laptopot (ami ma már nem erős, de viszi a Red Alert 3-at, a Star Craft 2-t, a Civ5-öt, az utoljára kb. 4 éve frissült steam-és gog játékaimat). Azon kaptam magam, hogy a SC2 kivételével gyakorlatilag leszoktam a laptopról, nekem a már meglévő PS4-felhozatal (ide értve a multiplatformokat és remastereket is) olyan elfoglaltságot jelent, hogy a már meglévő játékokat sincs időm végigjátszani, nemhogy más platformokon nézegessek.

Persze ennek betett az is, hogy megismertem a multis játékokat, amik azelőtt nem érdekeltek (még PS3-on se), a CoD-okat, az OW-t, a Rocket League-t, amikbe sokszor egy lineáris játék végigjátszásának tízszeresét is simán bele lehet pakolni.

Szóval játékfanatikusoknak és időmilliomosoknak azt mondanám, tartsanak több platformot játékra, míg én a PS-t egyetlen platformra tökéletesnek tartom játékra, mellette úgyis ott a laptop. :-)

De ebben a kérdésben csak szubjektumok vannak, mindenkinek mások a szempontjai. Sőt, (játékos szempontból persze) ha engem a száz legjobb játékkal és egy Amiga 1200-assal kidobnának egy lakatlan szigeten, ellennék ott velük életem végéig. :-D
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.14. 14:31:10