status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totya42
    Amennyit kivettem a bemutatókból az az, hogy játékonként változó lesz. Nincsen megszabva a fejlesztőknek semmi. Szóval lehet, hogy például ubisoftnál a paritás jegyében baromira nem lesz semmi különbség. Valahol meg lehet veszik a fáradságot és jobb lesz a LOD. Mondjuk pl anno Halo5 sok kritikát kapott, hogy minden tereptárgy az ember arcában lesz hirtelen átváltva részletesebbre és milyen zavaró bla bla. Na lehet hogy most az új gépen pár játékban annyi lesz, hogy nem az arcban rakja át részletesre. Valamint jobb antialiasing stb... tisztább képet eredményezve. Nem lesznek a karakterek több poligonból, meg mit tudom én nem lesz teljesen más a játék kinézetre. Nem tudom leírni. De te játszol pc-n, a sok grafikai beállításból csak tudod mi milyen különbséget eredményez, ha mondjuk TXAA, FXAA vagy mast választasz a 4x-es, vagy 8x-os aliasing mellé, meg a látótávolságot állítod a csúszkán, vagy supersamplingelve játszol.
    Ja meg az a 30 frém stabilabb lesz. Láttuk XO vs XOS-nél az az 5%-os +gpu erő is már jelentett +1,2 frémet azoknál a játékoknál ahol nem volt fixálva a frém és nem volt cpu bottleneck. Szóval ilyesminek képzelem el. De mondom én nem értek hozzá. Megltjuk milyen lesz. Ez a 400 dodo most nem fog földhöz vágni. Régen simán jot generáción belül csak sima slim kizárólag külsőleges változásokkal ugyanennyiért ott mégsem ment ennyire a rinya. Most tök ugyan ennyiért meg erősebb gépet is kap az ember. Nem vágom a rinyát. Az olyanoknak mint nekem remek gép lesz, aki vágyik a kicsit jobb minőségre, de nincsen pénzem 2000dodó, hogy valami über gamer pct vegyek magamnak.
    faszom az átállíthatatlan angol helyesírásellenőrzésbe itt melóhelyen... bocs a sok elgépelés miatt az ezért van. nincs időm javítani.
    Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.09.09. 09:44:30