status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Trevor... ó, az a nyomorult állat. Amikor hazajön a nő, akinek a pasijához befészkelte magát. Az a nézés, ehh... a játékipar egyik legerősebb jelenete. Micsoda mészárlás lehetett ott.
Trevor egy aljas pszichopata rohadék, akit a való világban életfogytra kéne rohasztani, vagy olyan államban kéne elítélni, ahol van még halálbüntetés. De a játékban egy rendkívül erős, ritka, és szórakoztató valamit testesít meg (embernek azért nem merném nevezni :-D). De van abban valami élmény, amikor a gonoszt egy még nála is gonoszabbal, a sötétséget a mélyűri feketeséggel győzöd le. (És azért Trevor őrületében mégiscsak volt némi lojalitás is azok felé, akiket tisztelt, vagy imádott).
Ha a GTA V egy étel, Trevor benne az egzotikus fűszer. Kinek túl erős, kinek nélkülözhetetlen, és akad, aki egyszerűen hány tőle. :-)
Bár nekem Michael volt a kedvenc karakterem. A látogatásai a pszichológusnál. :-D A zűrös lánya és a még zűrösebb fia... Meg ahogy a maffiafőnök házát leomlasztotta... És közben az az elképedt fej. Hát mennyit nevettem én azon a játékon, te jó ég. Asszem megvan, mit fogok ma este tolni. :-)