status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem a Killzone 2-vel kezdtem a KZ sorozatot, hanem a 3-mal, aztán a 2-t akartam végigvinni.. Így alakult. Mivel a 3 addigra már megvolt, így volt mihez viszonyítani, és azt kell, hogy mondjam, hogy egy halom idegesítő dolgot kivettek a 3-ból, és egy hajszálnyival könnyebb is lett. De nem is a nehézség volt a bajom, egyszerűen nem tartottam fairnek amit az ellenfél művelt. Azt rühellem egy játékban, ha újraspawnolnak az ellenfelek, vagy nincs vége az ellenséges hordának. Mivel ezt nem bírtam elviselni több ízben, így abbahagytam. Amennyit játszottam, annyi elég is volt, hogy nagyjából körvonalazódjon, hogy kb mennyire tetszik ez nekem. Nem játszottam amúgy sem az 1-el, sem a Mercenary-vel. A 2-t eladtam, a 3 amennyiért vettem megérte, Shadow Fall-t meg géphez adták. El lehet velük baromkodni, de nem kifejezetten jó játékok SZVSZ.
Ha arra érted, hogy az FPS témában nem vagyok elég járatos, akkor igazad van, mert én nem játszottam a klasszikusnak mondható FPS-ekkel, lévén, hogy 2006-ban kezdtem el videojátékokkal komolyabban foglalkozni. Így nekem a legrégebbi FPS, amivel játszottam a CoD 2. A CoD-ról is az a véleményem, hogy eleinte még baromi jónak tűnt az egész, aztán évről-évre, ahogy rágták le az egészről a csontot, úgy vált egyre érdektelenebbé számomra a széria. KZ-hoz hasonlóan, elbohóckodok én a single-lel, de maradandó élményt nem tud nyújtani.