status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • vortel
    Nekem az első Killzone 2 is nagyon bejött single és multi terén is, bár nem sokat multiztam vele. A Single viszont szerintem nagyon hangulatos volt, plont ez adta az igazi Killzone hangulatot: a sötét, kietlen környezet. Nekem átjött nagyon a játék hangulata, a játékmechanika is. Első PS3 játékom volt a KZ 2 egyébként, milyen vicces hogy az első PS4 játékom meg a KZ SF :D. Aztán jött a 3, azzal nem multiztam, viszont a Single szerintme durva lett, a grafika alázós volt rendesen, a játékmenet viszont inkább átment egyfajta COD játékba KZ skinekkel. A pályák színesek lettek, engedve a kritikáknak miszerint az egész játék szürke. Nem rontotta mondjuk el a játékot, hogy színesebbek lettek a pályák, és én a kodosabb játékmenetet se bántam. A KZ SF viszont teljesen új irányból közelíti meg a sorozatot, ami be is jött meg nem is. Tetszett, mert kicsit szabadabb a játékmenet, de nekem ilyen téren a Crysis az örök favorit, így mindig olyan érzésem volt, hogy ezt már láttam valahol...Nekem a KZ SF egyértelműen a multija miatt tetszikk inkább, engem nagyon leköt a multija, mivel csapatban játsszuk, pont tegnap kaptam meg a klán meghívót a DEFEATERS nevű klánba :) Egymás támogatása és segítése pedig az egyik legfőbb eleme szerintem a multinak, egyedül max 2 meccsig köt le, csapatban meg órákig...