status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Totya42 #56412 Removed and reduced NPC presence Ezt nem is értem miért írják hibának. Az első résznél rengeteg kritikát kaptak, hogy minek vannak A.I-k a pályákon. Kiveszik most részben és most meg az a baj, hogy nincsenek. DaFukk!?
Nekem kimondottan tetszenek a változtatások.
Ebből a listából, amit valóban jó lenne, ha módosítanák az a:
Limited titan loadout customization
No attrition.
A többi szerintem rendesen jót tett neki. A lassabb pilóta mozgásnak hála sokkal kevésbé kaotikus, mint volt és szerintem sokkal kontroller barátabb lett a játék. Meg az is jó, hogy a Titán eléréséért már legalább minimálisan játszani kell. Első részben elbújtál, nem csináltál semmit és akkor is megkaptad a Titánt. Most legalább játszani kell érte legalább minimálisan. Azért minimálisan, mert halálkor nem veszítesz a progressből, szóval full olyan mint a codban a support scorestreak.
Burn Cardok elhagyása a legjobb, ami történhetett. Talán van esély, hogy ez a játék nem lesz random boxos lehúzással teli, mint a többi játék. És a helyette az amp weapon scorestreak rendesen jó.
Lehető legjobb irányba változtatták a Titanfallt szerintem. Nekem legalább is nagyon tetszik így elsőre. Habár a brutál lagon megrökönyödtem, mert az első rész ebből a szempontból iszonyatosan jó volt. Dehát ez ennek a technikai tesztnek a lényege, hogy ezeket tudják javítani. Remélem sikerül is a véglegesre.
Egyedül a grafika az, ami nem tetszett. Ez a source motor már kezd rendesen korosnak tűnni, módosítás ide vagy oda. De a design számomra megmenti, mert habár technikailag gyenge a grafika, de a design nagyon ütős és így az összhatás nem rossz.