status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem azt mondom,hogy biztosan így van,de a nagy általánosságra ez igaz.
Sokkal kevesebb olyan van aki abba a rétegbe tartozik,hogy újra végignyomná,mint az akinek amúgy készül ez a felújított verzió akik csak most ugrottak bele a játékvilágba és így nekik ez új játék...
Így az árazás érthetően nem a kisebb réteghez van szabva,ha megfelelt a régi akkor most is megfelel és olcsón végig lehet akár most is tolni a régi genen ehhez nem kell az új gen....
Viszont,ha te újra végig akarod tolni, itt és most.Akkor fizessed meg pont úgy mint aki amúgy is megfizetné első élményként....
Konkrétan mintha elmennél a vidám parkba és kivernéd a balhét, hogy te tavaly 1000x végig mentél a hullámvasúton és most idén lefestették,de ezért te miért fizess annyit mint aki először ül rajta!?Pontosan ez az eset van itt is bár mennyire is szeretnétek,hogy ne így legyen...
Na nekem eszembe nem jutna egy ilyet se megvenni,mert előtte szarrá játszottam magam vele és leszarom,hogy ezz most 5x vagy 10 szer szebb jobban fut.Pontosan ugyan azt az élményt adná nekem vagyis így már nem,mert szarrá játszottam....
ÉN ÍGY GONDOLOM!!!TEHÁT ÉN!!!NEM MÁS!!!ÉN
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.18. 10:34:37