status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Harlekin
    Na de látod ez a baj,hogy még meg se jelentek, de már azon agyalsz,hogy lesz benne min agyalni!
    Soha nem lesz tökéletes játék sőt ez csak rosszabb lesz idővel.Ahhoz mérten biztosan mint amit sokan szeretnének...
    Mert lehetetlen követni az igényt a csökkenő erőforrások és időhiányok miatt.

Mindenki az atya úristent várja és utána meg csodálkozik,hogy az mégse jön el...

Gondolj bele, egy mai AAA s játék költségvetéséből ráfordított minden dolgából a 90 es években az összes kiadó egy évig adhatta ki a játékokat és mi kurva jól szórakoztunk mindennel...Miért,mert nem volt divat elérhetetlen igényeket támasztani a játékoknak.
    Na én pontosan ezért soha semmit nem várok el egy játéktól úgy van ahogy van és én magam miatt fogok vele jól szórakozni.Semmi esetre se attól,hogy jútúber gerzson megmondta,meg pixel mérő pista kiszámolta,hogy ez most nekem jó vagy sem...

Tehát engem semmi azaz nulla dolog tud zavarni egy játékba és nem akarom ezt 1000 x is leírni,hogy miért.
    Amúgy meg ezek JÁTÉKOK,és ha eleve így állnék én is neki akkor neki se állnék inkább...
    Elképesztő olvasni látni tapasztalni,hogy emberek miként pocskondiáznak 1 JÁTÉKOT érted 1 JÁTÉKOT!!!!Természetesen aminek esélyt se adnak az esetek többségében...