status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Bandicoot #56080 "hála az égnek hogy ebbe a retekbe nem tettek Denuvo-t és így pontosan annyi pénzért tudtam kipróbálni jópár órán át,amennyit ér"
Nem mentem bele, elöte meggyőződtem róla milyen.
Zsinorba jönnek az 50 pont körüli tesztek a játékról, amikben pontosan arról számolnak be amit én is leírtam többször is. Nagyon szép meg jó a milliónyi bolygó,de az art harmatgyenge és valahol minden bolygó ugyan az és "ugyan úgy" néz ki a random kipakolásnak köszönhetően...Így a mocsokulmonoton gyüjtögetősdihez még kellő motiváció sem társul maximum az elvetemülteknél...
Másik helyen is írtam, a Steam-en early acces-ban rengeteg ilyen játék van, kis csapat hozta össze, félkész, gyüjtögetni és felfedezni kell meg fejleszteni magunkat. Össze lehet vetni a SUBNAUTICA című alkotással ami kiköpött NMS csak ép nem a világűrben vagy hanem egy hatalmas óceánban... Kis csapat nulla hype, folyamatosan bővítik és fejlesztik a játékot. KÖRÖKET ver minden tekintetben 10-20 dolcsiért a NMS-ra. Nincs végtelen randomgenerált galaxis...Ellenben van egy hatalmas aprólékosan kidolgozott tenger annak a hihetetlen mélységeivel és lényeivel, küzdelem a saját korlátainkkal a természettel és az ismeretlen vízalati világgal...Felfedezünk,nyersanyagot gyüjtünk,fejlesztünk...És mindezt drámaian jobb grafika mellett és jobb optimalizációval.
Nem is értem a steam-en a sok idióta hogy tudott ebbe pofával belerohanni,miközben ebből a stílusból (felfedező gyüjtögető) egy tucat van fent olcsóbb / jobb kivitelben.... Tipikus esete annak amikor a hype és a nagy reklámok,hangzatos mesék eladnak bármit a népnek...
Subnautica