status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Azért a Rift mellett szóljon, hogy az Elite: Dangerous már a végleges verzió előtt is támogatta és promózta is rendesen minden eseményen, ahol megjelentek. Majd a végleges verzióhoz hozzácsapták az EVE Valkyrie játékot.
Én tavaly találtam pár tényleg jó játékot a DK2-re, ami még a gyenge gépemen is jól elfutott. Ezen kívül van egy program, ami képes a nem VR támogatású játékokat kitenni VR-re. Persze van egy lista, ami bővülhet és ritkulhat is. Az Alien Isolation egész jó lett volna, ha bírta volna a gépem FPS-sel és nem kapok hányingert a mozgástól. De ez nem a Rift hibája volt, hanem az enyém és a gépé.
A steam-en is van ingyen játék a 3D-s cuccukhoz és van egynéhány fizetős is.
A nagy kérdés az, hogy ebben a fejlődő világban hova tudják majd beküldeni a VR-t?
Ahogy jönnek ki az újabb és erősebb GPU-k és CPU-k, úgy fognak a játékok is egyre többet kérni. És mindezt 2 monitorra kitenni HD felbontásban, hát ember legyen a talpán, aki huzamosabb ideig képes a gépére áldozni a pénze nagyobbik részét.
Mert élményben tényleg hatalmas. A 3D-s tévék eltörpülhetnek mellette, fabatkát sem érnek. Nem mintha bármikor értek volna valamit.
Azt viszont sajnálom, hogy filmeket nem lehetett VR-re küldeni. Csak mozis programok voltak, amik beültettek egy moziba és ez volt az élmény. A vásznon ment a film. Viszont stream-elhetted is a filmet és akik csatlakoztak, azok megjelentek a moziban. Társaloghattatok vagy akár odébb is ülhettetek.
Szóval ennyire nem kell leírni a dolgot, csak az elején nem feltétlen kell egy magyarnak belefektetnie. Érdemes megvárni, míg más országok gazdagabb polgárai megadják a lökést a saját zsebükből.
A PS4 hardvere viszont fix, így én kicsit tartok attól, hogy nem fog jól futni a VR. A következő generáció viszont szerintem alkalmas lesz rá, ha el nem bukik az egész ipar, de erre nem sok esélyt látok.