status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • arty
    sajnos :(
    bár ég a pofám, hogy 4ezerért se vettem meg... (túl sok AAA címben vagyok benne épp és a Limbo alapján ezt sem tudnám csak megnézni, egyből végig is játszanám :) )

---

érdekesség: tegnap lepörgött a Killzone 4 stáblista, majd utána ugye van még egy epilógus missön, aminek végigjátszását a játék trófeával jutalmazza (és egyébként pontot tesz a sztori végére, ahogy az epilógusokkal lenni szokott :D )

namost az epilógus küldi trófeáját a játékosok 20%-a szerezte meg! WTF?!
    - ennyire nehéznek érezték? bár én hardon nyomtam, de csak oda kellett figyelni és ment "simán".
    - stáblistánál már léptek is ki a játékból és nem is tudnak a létezéséről?
    - nem tartották érdekesnek, hogy mi történhet benne/utána?

bármelyik is igaz fentiekből, a készítő szemszögéből nem volt szerencsés választás így megoldani a történetvezetést, noha így működött igazán jól szvsz :)

A KZ4 egyébként állatjól néz ki, bírtam a játékmenetet is (volt némi lopakodás és sok sok sok lődözde), a történet/világ egyébként is vonzó számomra, nagyon reménykedek egy esetleges folytatásban!

Multit is kipróbáltam, a "ugyanaz" 60frémmel HIHHHHHHETETLEN változás tizensokóra 30 után! Egyszerűen jó érzés volt az ismert díszletek közt végigfolyni, játékos ellenben alig akadt, szal a lövöldözést korlátozottan tudtam kipróbálni.... pláne, hogy egyszercsak a "program hibát észlelt és leállt, kíván jelentést küldeni a sonynak, igen, stb...". Nem is léptem vissza, pedig ki tudja, lehet pár órára elkapott volna a gépszíj. Sose tudjuk meg :D