status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
De bameg kevered a dolgokat, amiről te beszélsz hogy nem játszom végig, és utólag láttam hogy nem érdekel az kb 2 játék...az Unity és a Witcher 3.
Ezt értsd már meg a többit MEGVETTEM mert VÉGIG IS JÁTSZANÁM, de mivel nem volt még rá lehetőségem, vagy időm, ezért félbemaradtak, vagy még nem kezdtem el.
ÉRTED?
Ezt írtam kb 10x le hogy amin nincs ott hogy végigvittem 100%-ra az nem azt jelenti hogy nem érdekel, és azért viszem végig mert összevissza megvettem.
AMIRŐL te bezsélsz az kb 2 játék, a Witcher 3 és a Unity....
Ennyi, a többiről csa te hiszed azt hogy tévedésből vettem meg.
De ha ezekután sem érted vagy értitek meg akkor ez van.
De ne csináld már hogy napokig azzal menjen el az idő, hogy 10x ugyanazt leírjam hogy végre egyszer legalább a végén el is olvasd amit írok. :D
Remélem érted már...végigjátszom őket, de fontossági sorrendben, de mondjuk a Mad Max-et nem azért vettem meg csak mert 2-3 ezer és legyen a listán, hanem mert olcsó ÉS végig akarom vinni 1x, nem azért nem vittem azonnal végig mert nem érdekel és csak listára vettem egy ujabb címet, hanem nem volt még úgy időm leülni elé mint most a Batman elé például, nincs annyi időm egyhuzamba sokszor játszani mint neked...
Bloodborne és DS3 sok időmet elvette, illetve pár játék, amit kimaxoltam az elmúlt 2-3 évben.