121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totti5
  • darkSectorxxx #55280
    Az gecisok nem?
  • darkSectorxxx #55279
    LINK
  • partizan182
    Input lag EC9300:
    "Outside Game Mode : 106.0 ms"

Sokaz.
  • SlickAdam
    es alacsonyabb fogyasztassal. ha szerencses vagy es tudod huzni jol, akkor meg az (alap) 1070-est is "megkörnyekezi".
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.07.20. 15:59:40
  • SlickAdam
    tesztben ennel a modellnel irtak, hogy az alap expert profil is rohadt jo szinben, de irtak egy beallitast (ami nyilvan nem feltetlen jo az en peldanyomhoz), az tenyleg szep es termeszes kepet ad.
    jatek modra en soha nem kapcsolnek tevet. na azok tenyleg undoritoak mindenben (szin, kontraszt, ...)

nem nezem meg ezt a banding dolgot. ha amugy nem latok semmit, minek keressem? :)
  • Kongy
    Úgy nézem a 1060 kb a 980-nal egyenértékű teljesítményt tud, 100k körüli áron, ami szerintem baromi jó. Szerintem még a 980 is elég lesz egy darabig.
  • partizan182
    - Banding/vignetting: ezt nézd meg teljes képernyőn a fényerőt úgy állítva hogy látszódjon az 5% felirat a bal alsó sarokban (azaz az 5% sötétszürke ne legyen betörve a feketébe). Elég látványos, szerencsére valós tartalommal ritkán jön elő (de néha elő jön)

- Ha nem kalibráltattad be a színek szanaszét vannak (mint minden tvn), Game mode-al ugye az a gond hogy nem lehet kalibrálni (ki van szürkítve a fehéregyensúly vezérlés). Futószalagról az összes LG oled kicsit túlvezérli a zöldet, csak akkor látod persze ha kifejezetten keresed

- IR engem is meglepett, sokáig nem tűnt fel, de ott van, 10-20 másodperc után szerencsére elsimul (PC-vel is használom, csak ott jött elő eddig), NAGYON közelről kell nézni hogy egyáltalán észrevedd

- ABL-ről volt lent szó (25% white screen felett meredeken veszi le a fényerőt magától)

PS4-el maga az álom, életre kelt az összes régi cucc, DS3 pl teljesen más élmény mint a régi (46 col 6-os Samu még jó régről) tévén volt.
    Akinek van feles félmilliója semmi másban ne gondolkodjon.
  • n000rbi
    Lassan csak összeáll újra a leáld tím
  • TDC Geronimo
    atom 60 nekem elég :D
  • Moby
    Zsír ^.^ Tasman tóta a closed alphat 970-en, és faszán ment nála, szal nálad lesz vagy 120fps :D
  • TDC Geronimo
    Engem az annyira nem mozgat :P

BF1 ultrán verje ki a szemem más nem számít :)

8gb ram meg i5 4670es
  • SlickAdam
    huhu, jöhetsz akkor te is pixelt szamlalni
    mi van meg a gepben?
  • TDC Geronimo
    Na péntekre itt is lesz, kártyáról már pénzt levonta :y
  • SlickAdam
    nekem az EC930 van, ugy tudom az a regebbi picit

- en expert mode-ban tolom, nem latok szinbeli gondot
    - greyscale-t neztem amikor megjött tesztkeppel. tan az elsö 2 kockaban nem lattam a szamot, de ez meg igyis hyperdeluxe eredmeny egy nem professzionalis kijelzön, csucsplazmak se voltak jobbak, söt...
    - többit nem tapasztaltam. se IR, se banding, ...

ABL nem tudom micsoda

mondjuk ahogy irtad: tegyük ezek melle a legeslegdragabb LCD/LED kijelzöt es nezzük meg azon mennyi hiba van.:D hahaha

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.07.20. 15:07:50
  • partizan182
    EG910 virít a PS4 felett, ahogy slick írta az input lag kevésbé gond, de azért ez sem tökéletes:

- Vignetting, banding 5% szürke alatt (eleddig a Gone Home-ban volt nagyon feltűnő)
    - Image retention (van, bár ha plazmán szocializálódtál ez nem lesz gond, annyira nem nagy probléma mint ott)
    - FHD-nál screen door effect (kb 2 méterig látszik)
    - Minimál ABL (ha a napba nézel az UC4 epilógjában a strandon akkor észrevehető)
    - Zöld picit túlsúlyos (game mode-ban nem tudod piszlálni a fehéregyensúlyt)
    - Nagyon sötétszürkét betöri a feketébe

Persze mindent agyonver mindezzel együtt is.
  • Harlekin
    Sajna az a milyenek az nagyon odébb van.... bf 12016-10-21 titan 2016-10-28
    30000 volt így a 2 játék Délafrikában ezért húztam be és nem 42000 a Magyaron...
  • Totya42
    Hát, ha van pénzed és időd mindkettőre, akkor nem is kell dönteni. Nekem szerintem most kimaradnak. Majd írd meg, hogy milyenek.
  • Harlekin
    Nem tudom ki miként van vele,de én nem tudtam dönteni!
  • arty
    egyébként van aki TLOU remaztert giganehézen tolta? ott is ugy tudom volt bővülés, felfelé... :))

érdekelne valami beszámoló, hátha könnyebb lett a játék és pl. a very hard az uj hard, stb...
  • arty
    a négyessel megtanultam a leckét, isten őrizz :D

annyiban jó viszont, hogy azt végigszenvedtem, hogy így méginkább kényszerben voltam a trilógia crushingját tekintve. most akkor jöhet a TLOU, hardon (semmiképp nem fentebb!!! :D ) - abba ps3on beletört a bicska és normal lett a végére :(

... de előtte fürdök egy tizenötórát a grafikában: AC UNITY - lehet h csak a prevgen uncsik után üt EKKORÁT, de hogy üt, az biztos :) ha valamit, ezt oda merném tenni az uncsi mellé, ám utóbbi ugye nem ekkora szaggatáshegy (pedig oneon tolom!), s kétségtelenül változatosabb. de ahogy a belsők és sok épület ki tud nézni, hát.......... (multkori akcioban a syndicate is bezsákolódott, s erről a unity tehet - ott sokkal jobb frémet várok !!!)
  • arty
    Ahogy én játszottam a TR-t, simán odateszem, ugyanis:
    10 sztorikátszín
    20 platforming-lájt
    30 harc és/vagy lopakodás-lájt
    40 GOTO10
    :D
    Namost ezek az UC-ben 1:1 így jönnek egymásután, a négyben ráadásul a cső is kiszélesedik (persze a TR-ben szélesebb továbbra is!), így van egy minimális variálhatóság ott is.

TR-ben ami plusz: néha elköltöttem a pontokat fejlesztésekre, de igazából ez a rész számomra elég lényegtelen - sőt, jobban örültem volna, ha alapból a repertoár része minden. Nekem simán elég az a 14-18 óra, amit a lineáris játszás ad, nem kell belőle 30 a grindel.
    És lehetett volna a TR jobb élmény, ha nem zsákbamacska az ottani "crushing" mód - értsd, kb a 4-5. órában derül ki, h úgy mennyire nehéz, de akkor már csak RESTART van, nem lehet lentebb venni (esetemben feljebb venni, mert túl könnyű). Persze így is lopakodtam, ahol csak lehetett, nekem az "A JÁTÉKMENET", de jobb lett volna a nagyobb kényszer (álá uc4).

Egyszerűen nem lehet a két játékot elválasztani, csak mert az egyikben lehet vadászni/grindelni. Az csak plusz, ha valaki maxolós fajta, annak jól(?) jön.
  • Totti5
    Az biztos fura lesz benne, hogy nyitott terület és van benne tartalom, játszani való :) még mindig teljesen más. Visszamehetsz a játék végén is az elejére felfedezni dolgokat, lineáris, de mégis ugrálhatsz a pályák között, ez nagyon tetszett, egy ici pici szabadságot ad és nem csak a nyomd előre a kart, illetve persze az hogy a pályákban vannak dolgok amikot érdemes felfedezni. Barlangok, állatok, titkos helyek, fejlesztések, melléküldik. Nagyon izzadságszúgan lehet csak 1:1ben odatenni az UC4 mellé.
  • Totti5
    Remélem belekezdesz, szeretném látni ahogy idegileg teljesen leépülsz

( BC miatt szinte mindent meglesek, hisz ingyér van és BRUTÁLIS mennyit fejlődött ez a gen ( is ), bár sokaknak mintha restart lett volna és törlődött minden 2 év alatt amikor kurrgen lassú, gyenge graf/gép áhítozás megy ).
  • Moby
    Igen, mára befutott. Csakisazt!
  • Moby
    Van benne igényesség, de egy abszolúte feledhető alkotás. Hozzátszem amikor az uncsi4-et toltam nagyon tetszett, de a végén kívül mostanra szinte már semmire nem emlékszem belőle. Viszont amikor toltam, az uncsi4 sokkal-sokkal jobban tetszett :)
  • TDC Geronimo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hazamegyek rendelek is egyet

MSI GTX 1060 GAMING X 6G GTX1060 6GB GDDR5 PCIE
  • Amiga
    Igen, nagyon fontos a checkpoint miatt, hogy érsz oda, mert ugye kb. rögtön lőnek és repülnek a gránátok is. Az meg crushingon nem túl vidám.
  • arty
    Kíváncsi leszek, h a ps közönségének az UC4 után hogy ízlik majd a TR. Érdekes kísérletnek ígérkezik :)

Nekem uncsi előtt tetszett, de örülök, hogy előtte lement :D
  • arty
    Szerintem fontos, hogy milyen fegyverrel és mennyi lőszerrel érkezel oda. Én sajnos nem spóroltam előtte és oda is elég béna puskával érkeztem, így autoaim nélkül reményem nem volt ott átmenni. (közvetítettem is itt is kicsit, hogy mennyire reménytelen ott a helyzet - aztán 2-3-4 óra eredménytelenség után autoaim ON ... mivel az első végigjátszásom volt, így egyéb cheatet nem tudtam bekapcsolni szerencsére, pedig az elkeseredettségem lehet rávitt volna :D )
  • ppista
    El sem hiszem, hogy kijön ebben az évben. Rettentöen várom.
  • Amiga
    Gratulálok! :-)

Crushing-on a negyedik rész vége felé nekem is volt időlassításos - végtelen lőszeres - rakétavetős mókolásom, mert anélkül azok a rajtaütések, ahol nem lehet elbújni, a lehetetlennek tűnő kategóriába tartoznak (főleg a házban, amikor a lépcsőnél vagy). Persze biztosan meg lehetne azokat is csinálni, de ehhez már nekem sem voltak idegeim. .-)
  • arty
    Uncharted 1-2-3-4 crushing projekt befejezve

Minden rész mestermű, a remazter az egyébként is remek prevgen trilógiát a 60 frémmel mármár odatette a négyes mellé. Titkon reménykedek, hogy lesz patch UC4-hez, hogy neón az is 60frémmel menjen (kétlem...de hátha!).

Zseniálisan lekövethető a grafikai fejlődés a részeken keresztül, még a kettes után is sikerült fentebb tornászni a lécet - ami egyébként anno ps3on szinte fel se tűnt.

Nehézséget tekintve is ül a számozás: az első viszonylag problémamentes volt, a kettes már kínált némi kihívást, a hármasban voltak szenvedős részek, végül a négyesben kellett autoaimot és társait bevetnem a továbbjutáshoz, valamit a végjáték is ott készített ki leginkább. Bossharcból egyébként SZÁMOMRA egyértelműen a kettes a legjobb, majd az első, végül a két QTE-baromság: a hármas-négyes.

Brutálba bele se merek kóstolni, mert félek eleinte nem annyira nehéz és elvinném addig, hogy már nem tudnám feladni :D
  • Totya42
  • arty
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    máshol is sniper elittel mérték a játékok alatti fogyasztást? legalább elolvasnád a cikket, mielőtt fröcsi.... életszerübbek a játékos eredmények, mint mondjuk egy furmark...

Utoljára szerkesztette: arty, 2016.07.20. 09:06:40
  • Totti5
  • Totti5
  • MerlinW
    Én megvettem, majd meglátjuk:)
  • Bandicoot
  • Moby
    Szerintem az a kamera volt. Kamrán keresztül nem tudsz ilyet tesztelni, összevissza baszkurálja az autoiris.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.19. 21:49:18