status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
De bakker, még mindig nem érted. Nem azért linkeltem, hogy amit nem vittem még végig, azt nem fogom, és azt mutatom, hogy mik érdekelnek a játékaim közül.
MINDEGYIKET úgy vettem hogy majd végigjátszom, csak időközben vagy jött más fontosabb és elmaradt (majd utólag pótolni fogom), vagy rájöttem hogy 1-2 cím nem fog érdekelni, illetve a következő részei sem valószínű.
Érted? Most csak arra utaltam, hogy mennyi játékkal kéne még játszanom, ami még megvan és nem vittem végig, lehet még a Witcher-t is lenyomom ha annyira nem marad más és nem jelenik meg új, szóval ez az állapot nem arról szól hogy ami 100% az kedvenc fasza és amit nem vittem végig azt tök feleslegesen vettem meg, ha csak a kedvenceimről akartam volna egy listát akkor kb a fele maradt volna benne. :D
Nem, hanem ez egy lista hogy mennyi játékot vettem/vettünk, amióta van PS4. Csak ennyi, semmi több.
Az most egy dolog hogy van 1-2 játék amit utólag lehet nem vettem volna meg, de az más ezeket nem lehet eladni, tudtad ezt? :D
SDzerintem te azért értetted félre hogy ez válogatott kedvencek lista mert írtam hogy csak néhány apró játék hiányzik, de azok ilyen arcade játékok, amik innen onnan vannak, 12 egy tucat.
Szóval ez a FULL lista, és a 100%-os jelző meg csak egy mostani állapotot jelöl, nem pedig kedvenc jelölés. :D
Ezt jobb most tisztázni, mert később ezt tovább tudnád kombinálni az én káromra. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.24. 09:21:04