status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #55417
    Tévedsz, nem úgy van az.
    Csak ezeket későbbre hagytam, illetve mint pl az AC Unity, amihez nekem is ugyanannyi kedvem volt az elején, de közben valamiért lelankadt az érdeklődésem iránta.

Egyedül a W3 volt amire azt mondtam, hogy próba , aztán vagy tetszik, vagy nem.

A többire csak egész egyszerűen nem jutott még időm, azokat egyszer majd végigviszem ha lesz uborkaszezon, de amíg voltak, jöttek fontosabbak, addig értelemszerűen azért vettem meg, vagy vettük, mert akciós volt, és majd ha nekiállunk játszani, akkor már bármikor indithatjuk, nem kell várni újabb akciókra.

A Garden Warfare azt ingyen osztogatták, azt pl nem vettem. :D

Unity - igazából nagy bajom ezzel nem lenne, de annyira elfogott ez a monotonitás, meg felbasz sokszor az irányítás, hogy ha végigviszem, akkor nagyon a lista végén
    BF4 - tuti nem fogom, pc-n a single megvolt, multit néztem még az elején, de nagyon gyenge vagyok benne
    DS2 - esélye sincs, annyira nem tetszett mikor próbáltam
    F4 - ezen még gondolkodom
    GTAV - ezt is megpróbálom, ha lesz rá időm, valamint ezt arra vettem ha csak freerun akarok mászkálni a játékban meg baromkodni kicsit
    MADMAX - tutira végigviszem, csak idő kérdése
    LotFallen - ettől idő közbe ment el a kedvem ahogy elkezdtem vele játszani
    PVZ - ingyen volt, nem annyira érdekel
    Witcher3 - ettől idő közbe ment el a kedvem ahogy elkezdtem vele játszani

Most a Batman kerül pótlásra, szerintem közvetlen utána vagy Ratchet vagy Mad Max jön.
    Szóval az nem igaz hogy ezek nem érdekelnek egyeltalán, csak ezek amúgy töltelékek, és akkor veszem őket elő, ha nincsen más.
    Most októberig ha jól néztem nem lesz sok új.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.24. 00:10:20