status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
unrealnoise #55089 Oké, ezt most nagyon benézted.
Nem elég, hogy én is leírtam, hogy Xbox-ról váltottam PC-re ( Azért többek közt, mert gyalázatosan ment a Project Cars. (Tudom ennek több oka is van) Nem, biztos én egyedi eset vagyok, de akkor kiemelem neked:
"Mert ugye ott minden szebb...
Annak ellenére, hogy a Sony viszonylag csendesen megerősítette E3-as konferenciája előtt a PlayStation Neo létezését, magán az előadáson nem jelent meg. Ennek egyik oka az volt, hogy még igazán nincs mit bemutatniuk a "felső kategóriás" készülékkel kapcsolatban. Andrew House PlayStation főnök azonban elárulta, hogy mi is az egyik fő oka a felturbózott konzol megalkotásának.
"Úgy éreztük, hogy volt egy lehetőségünk átgondolni a hagyományos életciklusokat és a 4K technológiát. Azt mondtuk, hogy íme egy alkalom a normális életcikluson belül valami mást kínálni, valamit, ami egy picivel jobb, a piac egy olyan részének, amely számára ez fontos."
"Eddig mindig azt láttuk, hogy a közönség magja hajlamos a felső kategóriás PC-khez közeledni egy idő után, ugyanis bizonyos embereknek a legkiválóbb grafikai teljesítmény kell. Így ez nagyszerű mód arra, hogy ők is a vonzáskörünkben maradhassanak."
A szóbeszédek szerint a PlayStation Neo idén kerül piacra, az év végéig pedig szinte havonta lesz egy konferencia, ahol bemutathatják.
Forrás: The Guardian"
Megint olyan jó tudni, hogy a fórumon vannak olyanok, akik még a Sony vezérkarnál is jobban tudják, mit miért tesznek. Más kérdés, hogy azért a VR is bejátszik a dologban ez nyilvánvaló, de rengeteg olyan hozzászólással találkozom még most is, amelyek nem hogy a PS4, de már a Neo nyers erejével sem elégedettek.
Aztán ott van még az, hogy sosem volt egyszerűbb és könnyebb PC-n játszani, mint manapság...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.07.16. 20:13:12