status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Tegnap nálam is összeállt egy random csapat és mi is olyat játszottunk, ami a "nagykönyvben meg van írva".
Én Mercy-vel voltam gyakorlatilag végig, egyszer védekeztünk, egyszer támadtunk. Már a védekezésnél érezhető volt, hogy fölényben vagyunk (A-B területbefoglalás), noha az ellenfél néha meglepett minket kerülőúton való beosonással, de tudtuk kezelni a helyzetet. Törpénk nem volt, és nekik sem a visszavágón, aminek különösen örülök.
A második fordulóban mi voltunk a támadók, az A-t egy pilanat alatt befoglaltuk. A B-nél megtorpantunk, és kellett egy regrouping, mert elkezdtünk egyesével menni újra meghalni. Egy ponton közöltem velük, hogy My ultimate is ready, ami tudjuk, hogy Mercy-nél mit jelent. Hárman bementek meghalni B-re, ketten pedig túlszaladtak B-n és magukra húzták az életben maradt ellenfelet. Ekkor értem oda B-hez és közöltem, hogy Hereos never die! A három emberem magához tért és azonnal lekapták az ottmaradt kevéske védőt. Szuper élmény volt így győzni. :-)
Kár, hogy statisztikai okokból most néhány vereség következik majd, de tegnap este nekem is egy élmény volt. :-)