PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért ne gondoljunk már többet ebbe a dologba bele, mint ami.

1. Ez tuti, hogy valamihez kötött választható karakter (gyanítom, hogy teljesítményhez), így nem fognak állandóan luke-ok szaladgálni a pályán.
2. Ha megnézzük a videót kiderül, hogy 100 másodpercre (!) kapjuk meg luke irányítását, aki persze tényleg op és ha jól látom 1-2 másodpercet lehet kapni killenként. De még így sem hiszem, hogy állandó jelenléttel lesz valaki jelen a játékban erőhasználó formájában.
3. Eredeti trilógiában hány rohamosztagos tudta lenyomni luke-ot vagy bármelyik másik erőhasználót (ez egy költői kérdés, tehát nem kell rá válaszolni, mert még csak a fenekét se tudták megszagolni)
4. Már az előző 2 részben is ugyanilyen op-k voltak az erőhasználók, de ugyanígy korlátozva volt a használatuk.
5. Épp jövő héten jön a nyílt béta én inkább abból vonnék le messzemenőbb következtetéseket a játékkal kapcsolatban.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Mondtam már rég hogy FPS játékot TPS nézetben nem szabad. DICE meg DICE. Semmi meglepő.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
>Még oké hogy Luke egy statiszta szerepét kapja, mint killstrike...istenem degáz.

Felsikítottam, és egy perce ezen a mondaton sikongatok LOSDJBAS?NDVMBSVADB SDANVCGcVdcsadbv cvdsvsv vycvxcvcxvcxvdshvvb

Adversus solem ne loquitor

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
ŐŐŐő maradt még olyan akit egy cseppnyire is érdekel a Battlefront játék?
Az most nézze meg ha végleg el akarná veszteni a kedvét a játékhoz....ha szeretné meghagyni a rószaszín ködöt, akkor skip! 😄

Még oké hogy Luke egy statiszta szerepét kapja, mint killstrike...istenem degáz.
De hogy így megy a gameplay, sokszor olyan érzésem van hogy egy életnagyságú bábú ugrál egy makettasztalon!
JUJJJJ

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.05. 19:54:49

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Miért van 2d-s Trine 2 is? 😄

Nahh, kínomban elővettem a Trine 2-t, 3D-ben tolom. Elképesztően jól néz ki, csuda hangulatos kis játék. Kár, hogy az ilyen nem köt már le hosszú távon. Aki szereti ezeket, annak ez egy kis kincs.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kandurex
Én most azért a helyedbe néznék valami full melee walkthrough-t, persze nem előre, hanem hogy mit hagytál ki és vagy le.

Más: jövő béten hirdetik ki, hogy ki jut be a DaS 3 beta-ra <#eljen>

darkSectorxxx

n000rbi
Így van. Emlékszem épp egy görögországi hotelszobában láttam a reveal-t és rá is nyomtam a preorderre 😄 (régi szép idők 😊)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
Uh akkor nem akkora nagy poén. 😊

Mert benne van a gép a Last of Us kiegészítőjében. 😄
Nem a ma ismert formájában de benne van. 😄

Elgondolkoztam mennyire durva lenne ha egy játékban ps4-en játszanának mondjuk egy átvezetőben pont azzal a játékkal amivel te játszol. 😄

Seth
Ja a bemutatás az 2013 e3-mon volt. Illetve már előtte pár héttel volt kinézet szívárgás

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Akkor addig senki nem láthatta a végleges formáját? 😄
Fontos lenne tudnom mert érdekes dolgot találtam. 😄DDDDDD

Seth
2013 novemberben

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Srácok mikor is mutatták be a ps4-et?

De csak a defense prowess erteket.kulfoldi forumon komolyan foglalkoznak ezzel,es ez az elso lepes,h meg elethubb legyen a jatek.
En az osszes kapus ertekeit felhuztam😊nem volt ki smelo,de megerte! Ha csak a sajatomat huzom,az nem okossag😄
Moby
Félig. A hidat nem bírtam leengedni, nem vettem észre a kurva kapcsolókat. Lost Bastillet viszont igen, el is basztam mindent, amit csak lehetett:
- levágtam a blacksmith-t
- elbasztam az egyetlen fragrant branchem az első statue-ra, így a bonfire-höz már nem jutottam be
- elmentem két ilyen pharros creation mellett is, nem volt bele kövem

de ez nem fair, mert az ellenfel kapusa marad ugyanolyan szar.

ertem en, hogy egyeseknek nem tetszik, hogy tul sokat beenged a kapus (mondjuk en erre meg nem lettem figyelmes, hisz neha csak esnek golok... 😊), de akkor ez forditva is igaz. azt is elhiszem, hogy fifa-ban ez jobb. nekem nincs összehasonlitasi alapom, szoval ahogy a vallasos paraszt mondana: "bódog vagyok, me' fingom sincs" 😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Player Edit-amelyik kapusnak akarod-Defense Prowess erteket felhuzod 99-re,igy az osszerteke nem valtozik,de sokkal jobbak lesznek!
darkSectorxxx
Még youtube videókat sem láttam, csak a melóhelyen meséltek róla.
Killzone multi? Hát az max másnak szórakoztató, akkor elmennék Black Ops 3-ba.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.05. 18:04:31

Kandurex
Vakrepülésben?

Moby
Öreg hiba. Nehéz megmérni úgy a kínálatot, hogy az iparági szabványokat nem ismered. De amúgy a killzone multi sok nagyságrenddel szórakoztatóbb az r6-tól, és azod is ezer éve van. Nem teljesen azonos zsáner, de az egyfajta unikum. Mármint az legakább nem olcsó másolda.

darkSectorxxx
Nem tóltam sem a BF3-at sem a 4-et pontosan.....

Moby
A posztod üvölt róla, hogy egyetlen percet nem toltad a bf4-et. Megnéztél egy fisemfos deriváltját, és rácsodálkozol arra ami abban nagyságrendekkel jobban, összetettebben van megoldva.
És hát nem tagadom, nincs ellenemre, hogyha a játék amibe órákat szeretnék beleverni valamivel jobban néz ki, mint a barnamackó, amit reggel kitolok az alfelemből 😄

darkSectorxxx
Jó te játszottál 2 percet azt fúj látvány, holott nagyon is jól néz ki, én pont azt néztem, vagyis pozitívan csalódtam, szarabbra számítottam. 😊

Mindegy, nektek ronda azt ennyi, tudjuk hogy nem lesz közös nevező...én szépnek látom, és tetszik hogy szinte pár falat kivéve minden szétszedhető.
És ez taktikában jóval szórakoztatóbb így mintha nem így lenne és nem ennyire, ez lenne fasza más játékokba, nem az hogy van 3 fal és akkor beülök kempelni mert jöhetnek csak szemből....nem nincs olyan szoba, ahol egy sarokban biztonságban lehetsz....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.05. 17:45:17

darkSectorxxx
Indokolt ahoz képest amit más játékban láttam....az hogy edgy crysis-ban szétlövöm a házakat lemezek szétesnek, az nem rombolhatóság, csak fizika....BF-ben sem láttam ilyet, max robbanásokra adott helyen kiszakad egy falrész, de az scriptelt nagyon, nem ahol lövöd a falat, itt akár a könyököddel is lyukat verhetsz a falba....

Kb olyan ez a BF-hez képest, mint a Max Payne a Red Factionhoz képest. 😊

Moby
Aminek most fut a demója?
Rombol. Az biztos. Pusztító a látvány, ja 😄

arty
en jatszottam, ezert kerdeztem, h szerinted tenyleg indokolt-e a jelzo arra a lofax kamurombolhatosagra, avagy csak megszaladt a billentyuzeted 😄

Forza.

darkSectorxxx
Hát ja nagyon cúnya, cúnya szegény játék. 😊

PES 2016 kapust hogyan lehet "felpumpalni"? vagyis valami ilyesmit irt itt valaki a minap. semmi hasonlo opciot nem latok.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Aham. A nagy rombolhatóságod a kis szobákban nagyjából megegyezik a BF4 CQB pályáinak rombolhatóságával.
De ám legyen a rombolhatóság a 10 fős multival méltó magyarázat arra hogy miért néz ki és fut okádék módon konzolon a játék,miközben olyan FPS címek vannak a piacon mint a BF és Killzone, amik nemcsak látványra verik ezt agyon de futási sebességre és mapméretre is (playerszámról nem is beszélve).😊
Utoljára szerkesztette: R0GUE, 2015.10.05. 15:16:14

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

darkSectorxxx
Aki játszott vele az tudja.
Eddig ez a játék rombolható, a sok kamujátékkal ellentétben. 😊

arty
baszásig rombolható = lyukak a falban és a plafonban ?

Forza.

TDC Geronimo
PCt ne keverjük már megint ide...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Biztos bénák a fejlesztk.
Multi címre cainálni egy baszásig rombolható 10 fős multit, hogy azért fusson is a gépeken.

Szégyen , gyalázat. 😄 Kis gecik.

Szinte.
És csak konzolon.
Egyébként igen, már csak ezért is gáz amit például R6 néven elkövetnek konzolra...

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

darkSectorxxx
Pláne most png.

darkSectorxxx
Mit? Az egy iszonyatdurva cucc. Minden porcikája magas minőség. 😊

Én azt a részt mutogatnám orrba-szájba, amikor leszállsz az űrhajóval ott az üvegépületnél. Hát az geci nagyon durva.

És akkor ahogy lövöldözgetsz, a golyónyomok meg minden.

Horizon látványban tuti nem lesz csalódás.

Moby
Bezony. És ők ezt day1 megcsinálták. Őrület.

darkSectorxxx
Puszika. 😊

Fegyverek terén én is totál ezt érzem sajna. Sőt a legtöbb felszerelés kapcsán amit az elhullottak droppolnak.

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

mindig is szerettem, hogy öszinte vagy.<#eljen>
covenant dologba en nem astam bele magam semennyire. at akartam gurulni a jatekon, mindenfele kiterö nelkul. boss-ass-fuck, ennyi.😊 kozepes meretu valami "random" kardot pimpeltem fel (megnemmondom melyiket), eleg is volt vegig.
BB utan en is ertetlenul alltam (ujra) a rengeteg jellegtelen fegyver elött. a kevesebb neha tobb, ugye.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.10.05. 13:10:40

TDC Geronimo
gafon nézegetem nextgen screenshot topikot. Hát Killzone SF még mindig odaver szinte mindent látványban. Jöhetne már a Horizon :y
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.10.05. 13:07:41

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Mivel eddig sem hallgattam el semmit, és az őszinteséget mindig többre tartottam mint valami vélt népszerűséget: sublimaze postja kapcsán folytattam, mivel rájöttem, hogy én is becsatiztam abba a covenantba. Kiléptem, és továbbmentem. A 6. bosson vagyok túl (The Lost Sinner). Nem békültünk ki, erőből és dühből nyomom főleg. Egyelőre. Még nemtudom mire lesz elég. Már csak No-man's Wharf felé tudok menni, és előző elveszett mentésemnél is ott adtam fel, bár akkor jóóval gyengébben értem oda. Nem lelem a fegyverem sem. Az elsőben egész hamar rátaláltam a black knight halberdre, amivel nagyon könnyen végigmeneteltem. Itt egyelőre hasonlót sem lelek.

csak arra akartam utalni,h SZÁMOMRA nagyobb exkluzivitást kínál a ps4,mint az x1.(Fájó pont talán a quantum break az elég odabaszósnak tűnik) Bár nem tudom ,h a remedy meddig bírja még a májkroszoft mellett...
Az előző hozzászólásomban Lara-ra gondoltam...utána jutott eszembe ez...bár ne lenne...tüskeböki a szemembe 😄
Azon kívül meg a játékok zöme megjelenik persze mind2őre.
darkSectorxxx
Ennyi. És érdekelt melyik gép mekkora teljesítményt tud?
Érdekeltek a pixelszámok?

Gondolom nem és csak játszottál, mert élvezted. 😊

darkSectorxxx
Pontosan azoknak, akik számokban mérik a játékokat.

A communitykkel kinek mi a tapasztalata? Ebben tényleg semmi lehetőség nincs a szűrésre? Ez így teljesen áttekinthetetlen...

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee