status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Bandicoot #54379 "Korlátozó hatása lenne annak, hogy visszaszorítanak egy illegális tevékenységet? Hmmmm...
EULA szerint te a vásárláskor csak használati joghoz jutsz, amit nem értékesíthetsz tovább. Amint eladod a játékodat, azonnal megsérted a forgalmazó és közötted az adásvétellel létrejött szerződést.
Tehát én vigyáznék azzal a pumpával.
Ha veszel egy mozijegyet és megnézed a filmet, azt sem tudod utána eladni. A kétórás filmért fizetsz 1500-at, a 20 órás játékért 15 ezret (ha képtlen vagy egy akciót megvárni). Ugyanott vagy. Mégis, a játékot továbbértékesíted, de csak mert megteheted. Ha pedig kitalálnak valamit az illegális tevékenységed ellen, megy a sírás. "
Bullshit rohamod van?
1. A megvásárolt termék adásvétele nem illegális, ami illegális az a sokszorosítása és úgy továbbadása, valamint pénzszerzés céljából mutogatása,bérbeadása engedélyek nélkül. Ha te megveszed alapvető jogod azt továbbadni,elcserélni eladni,ahogyan egy autót, mosógépet, zenei cd-t, bakelit lemezt,kenyérpirítót. Nem nem sértesz meg semmit ha megunod és eladod/elcseréled a játékod. Ha illegális lenne világszerte betiltanák a használt kereskedelmet,de még a ""nagy"" 576 is ráállt a használt adokveszekre.
2. Egy mozijegyet vetünk össze azzal ha veszel valamit? Ez most komoly?A megvásárolt dvd vagy br lemezt vessük össze amit bizony szintén eladhatsz elcserélhetsz ha megunod,ne egy előadásra vett jegyet ahol azon kívül hogy ülsz kussolsz és nézel ki a fejedből semmilyen jogod nincs (nem cserélheted i a filmet,nem állíthatod le,nem kapcsolhatod ki,abszolút nem rendelkezel felette).
3. 1500 vs 20000 és ugyan ott vagy. Igen? A mozifilmet amit nézek 1 órán át a saját kvietítőmön nézem a saját szobámban a saját cuccomon? Vagy ahogyan a 20ezres játékhoz,úgy a mozihoz is megvettem a motyit ami lejátsza és amire lejátsza?:)
4. És ez már az infrastruktúra üzemeltetéses bullshit... Továbbra sincs semmiféle infrastruktúra amit a Sony vagy az MS üzemeltetne mondjuk egy Battlefront vagy bármi más mögött. Semmi ami a multidat érintené csak a rendszer amihez kötik,aminek vajmi kevés köze van ahhoz hogy te milyen szerverre mész mennyi a pinged milyen a játékélményed. Semmi,zéró nulla....
Fizess 15ezret évente mert attól szerinted jobb lesz. Én is fizetem mert kénytelen vagyok rákényszerítenek ha konzolon multizni akarok. De egy hangyafasznyival nem nyújt többet a konzolos multi amiért fizetsz a pc-s multinál.