status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Harlekin
    Ezt nem tudom miért vagy miből gondoljátok,hogy nehezebb!!!????
    A hirdetések szövege nálam ez !!!

Profilon digitálisan eladó XY játék!!Ez garantáltan karc mentes!A Profilhoz tartozó összes adat le ellenőrizhető,módosítható.

Nem kell túl misztifikálni,ha felhívnak értelmesen elmagyarázom a dolgot,minden adatomat megadom...Mi ebben a rizikó!?
    Sőt előbb szoktam oda adni a játékot mint ahogy jön az utalás!!!Miért,mert ha még se utal akkor én még simán tudom módosítani a jelszót 30 napig!!!!És többet nem használja....
    Viszont,ha megjön az utalás hívom telón szólok,hogy lépjen be xbox.com ra kérjen új tel számra(sajátjára) másod lépcsős ellenőrzést.Megjön hozzám a kód bediktálom beírja és KÉSZ!!!! ennyi... Minden JOG nála van soha többet NEM tudok hozzá férni!!!
    És ő pontosan ugyan így adja tovább!!!!!
    Lemezesnél ugyan ennek a minimális bizalomnak meg kell leni!Mit tudod mit hoz a postás!!Mit tudod mit veszel vadidegentől át az utcán!Csak otthon derül ki amikor beteszed,hogy szar vagy nem is az ami!Csak volt 1 jó DVD nyomtatója az eladónak...

Ha mást nem nézek csak azokat az előnyöket amiket leírtam a SOKKAL olcsóbb ár,ha VPN el veszed és a 2 en használhatod már akkora előny amit csak a nagyon óckodók utasítanak el.És teszem hozzá azok se ész érvek alapján!!!
    Ha gondolod berakok pár üzenetet azoktól akik már vettek tőlem profilt és vissza térőek vagy egy friss megjelenés után rám írnak,hogy nincs e véletlenül eladó profilom!

Amúgy első 2 játékom lemezes volt x1 en !!! DR3 és Forza 5,de soha többet nem akarok annyi kretént mint akikkel össze hozott a sors eladás kapcsán.