status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Harlekin
    Ennyi...
    És ha még jobban megvizsgálod a dolgot!
    Jelenlegi helyzetben is "olcsóbbra" jön ki a digit...
    Lemezesnél mi van ? Megveszed használod minimális bukóval eladod.
    Digitnél mi van? Megveszed 2 en használjátok és megtartod!De már feleződik a pénz!
    VAGY megveszed másik profilra ugyan úgy 2 en használjátok és minimális bukóval olcsóbban eladod.
    Ebben az évben 12 játékot adtam el profilon!Egyiken se buktam 2000 forintnál többet és mindet olcsóbban vettem mintha lemezen vettem volna VPN jóságnak köszönhetően.Sőt volt amin kerestem is 3 hét használat után(és itt nulladik napon vett játékról beszélünk!!!(Divisiont 9200 ft ér vettem argentin storeban és 11500 ér adtam el 3 hét után!!!!5 percet hirdettem és azonnal elvitték.És az új tulaj még így is olcsóbban kapta mintha lemezen vette volna és természetesen ők is 2 en használják!!!

Ja és nem beszélve arról,hogy nem foglalja a helyet a sok kacat "lemez+tok+ egyéb baszás "és a kényelmi digit előnyről nem is szólva!
    Tehát remélem kiirtódik ez a lemezes dolog és beárazódik a digit a jelenlegi lemezes árhoz...Vagy teszem azt a steames jóságra,ha már úgy is mindig ez van PC vonalon előhozva,hogy ott a kánaán...És érdekes módon ott nincs gond senkinek a digit mivoltával!